Bülent Arınç’tan Akdoğan ve Kuzu’ya sert sözler

Bülent Arınç’tan Akdoğan ve Kuzu’ya sert sözler

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Akdoğan ve Kuzu’nun son günlerdeki açıklamasını yorumlarken söylediği "Çıt çıt akşama kadar twit atıyorlar! Trend topic oldu falan oldu. Elinin körü oldu..." dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yalçın Akdoğan ile Burhan Kuzu’nun açıklamalarına çok sert tepki gösterdi.

ROTAHABER

Orduya kumpas kuruldu makalesi ile gündemi derinden sarsan Başbakan Erdoğan’ın siyasi başdanışmanı Yalçın Akdoğan’ın söz konusu yazısı ve Burhan Kuzu’nun Başbakan Erdoğan’ın önünde 2 bin kişilik liste var tweeti için sert açıklamalar yapan Bülent Arınç şaşırttı.

Arınç’ın özellikle Yalçın Akdoğan için yaptığı “Bir insanın hem milletvekili hem başdanışman olması mümkün değil” açıklaması da dikkat çekti.

 

İşte Bülent Arınç’ın açıklamasında Akdoğan ve Kuzu’yu eleştirdiği o sözleri:

Bir arkadaş çıkıyor. 2 bin kişilik liste var diyor… Bir arkadaş çıkıyor. Kumpas var diyor… Siz de bunları sormak da haklısınız… Bazı bakan arkadaşlarımız bile sabahtan akşama kadar çıt çıt çıt çıt twitterla uğraşıyor. Bu iş değil Allah aşkına bu işten vazgeçsinler. Danışman işi yapan arkadaşlar da aynı şeyi yapıyor sabahtan akşama kadar. İşte trend topic oldu falan oldu. Elinin körü oldu. Fişlemeler ahlaksızlıktır diyen bir insan hükümetin bir üyesi bu konularda ne diyebilir. Bir gazetede böyle bir başlık gördüm de paylaştım. Paylaşma... Herkes bir başlık atar. Basının hali pür melali budur ki başlıklarla duyarlılık yaratmaya çalışıyorlar. Çok konuşursak çok hata yaparız. Bir kumpas lafı nerelere uzandı. Arkadaşlar bunların hiçbirisi doğru şeyler değil. Bir kumpas kuruldu sözü kendi ifadesidir. O zaman ona sormamız lazım. Sen neden bu yazıyı yazdın diye sormak lazım. Kendisinin başdanışman olması da ilginç. Bir insanın hem milletvekili hem başdanışman olması mümkün değil. Üzerinde kaldı o sıfat. Ona göre de açıklamalarına dikkat etmesi gerekiyor. Kumpas nedir kim kurmuştur bu konuda bilgim yok.

Kaynak: ROTAHABER / ÖZEL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.