Bülent Ersoy'un Kürkü Çok Konuşulur

Bülent Ersoy'un Kürkü Çok Konuşulur

Son günlerde kürk giydikleri için hayvanseverlerin hedefi olan ünlüler kervanına Bülent Ersoy da katılmak üzere.

Önceki gün mücevher alışverişi yapan Bülent Ersoy, giydiği kürküyle dikkat çekti. 250 bin TL değerindeki kürküyle Ersoy, “Allahu Teala yarattıklarının içerisinde en çok insanoğlunu seviyor. İnsanoğluna faydası olsun diye etinden, sütünden, gücünden, tüyünden, derisinden istifa etsin diye yaratmış. Ben bunu giyiyorum diye hayvan sevmiyor değilim. Yalan da söyleyemem, bu giydiğim gerçek kürk çinçilla kürkü” dedi.

Geçtiğimiz hafta bir mekân çıkışı yaptığı açıklamalarıyla hayvanseverlere çatan Hülya Avşar’a destek veren Ersoy, “Hülya Hanım haklı bence de, bu kadar abartmanın anlamı yok. Hülya Hanım kürk giydiği için ya da onu söylediği için hayvan sevmiyor anlamına mı geliyor?” dedi. Geçtiğimiz hafta İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ünlülerin sorulması üzerine Bülent Ersoy, “Uyuşturucuya kesinlikle karşıyım, ben 8 sene yasaklı kaldım ama hiç öyle şeylere tenezzül etmedim” dedi. Gazetecilerin, Çağatay Ulusoy’un da gözaltına alınmasıyla ilgili düşüncelerini sorması üzerine Bülent Ersoy, “Gördüğüm kadarıyla temiz bir çocuk. Kim vurduya gitti gibi” dedi. Tarkan’ın da uyuşturucu kapsamında gözaltına alınmış olduğu anımsatılan Diva, “Öyle bir şey olsaydı tedavi görmesi gerekirdi. Ben ona kefilim” dedi.

ÜNLÜLER KAMERA KARŞISINDA

Bazı ünlü isimler kürk giymek konusunda tartışadursun National Geographic Society, soyları tükenen büyük kedileri koruma altına almak için Nat Geo Wild’da 3-10 Şubat arasında yayınlanacak “Büyük Kediler Haftası” dahilinde bir kampanyaya imza attı. National Geographic Türkiye ise fotoğrafçı Mehmet Turgut’a poz veren ünlü isimlerin desteğiyle herkesi nesli tükenen hayvanlar için “kükremeye” davet ediyor. Kampanya kapsamında oyuncular Mustafa Alabora, Hazal Kaya, Pınar Altuğ, Erdem Yener, gazeteci-yazar Oben Budak ve Esin Övet gibi isimler kamera karşısına geçti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.