Bülent Tulun'dan TS'A Tavsiyeler

Bülent Tulun'dan TS'A Tavsiyeler

G.Saray eski Sportif Direktörü Bülent Tulun, Song'un alacaklarının zamanında ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya şikayet edilen Trabzonspor yönetimine Ribery olayını hatırlatarak tavsiyede bulundu.

Galatasaray'ın eski Sportif Direktörü Bülent Tulun, Song'un alacaklarının zamanında ödenmediği gerekçesiyle Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet eden Bruno Heiderscheid'in son derece kötü bir şöhrete sahip olduğunu söyledi. Tulun, Bruno Heiderscheid'in Fransa ve Belçika'da çalışması yasaklanmış bir kişi olduğunu da iddia etti.

Radyospor'a açıklama yapan Tulun, "Bruno, Ribery'nin Galatasaray'dan usulsüz olarak Marsilya'ya gitmesinde de başroldeydi. 3 ay önce Liberasyon Gazetesi'nde Ribery'nin sözleşmesini feshetmeden Marsilya'ya gittiğini itiraf ederek, aslında kendini teşhir etti. Trabzonspor, Bruno'nun düşmanı olan ünlü hukukçu Jan Lui Dipon'a başvursun. Sorunu Dipon çözer." dedi.

RIBERY'NİN GALATASARAY'DAN NASIL GİTTİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Bruno Heiderscheid'ın bugüne kadar yaptığı doğru bir işin olmadığını ifade eden Bülent Tulun, bu menajerle ilgili olarak, "Son derece kötü şöhretli, Belçika'da, Fransa'da çalışması yasaklanmış, bir kişi. Şu anda Ribery'nin menajeri de değil. Ribery onunla çalışmak istemedi. Bu menajer, sonradan Ribery olayında Galatasaray'ın haklı olduğunu söylemiştir. Liberasyon Gazetesi'nde daha önce yaptığı sözleşmenin kopyalarını yayınlayarak, Galatasaray'ın haklı olduğunu ortaya koydu; ama kendi de işin içerisinde olduğu için bir yerde kendini deşifre etmiş oldu." dedi.

TRABZONSPOR DİPON İLE GÖRÜŞSÜN

Heiderscheid'ın, 3 ay önce Liberasyon Gazetesi'nde Ribery'nin, Galatasaray ile sözleşmesini feshetmeden Marsilya ile bir anlaşma yaptığını, sözleşme örneklerini de ortaya koyarak, itiraf ettiğini belirten Tulun, "Makul bir adam değildir. Trabzonspor, elindeki belgeleri sağlam ise, ünlü bir hukukçu vardır; Jan Lui Dipon, Heiderscheid'dan nefret eder, bu kişiyle görüşsün; sorunu çözerler." dedi.

SONG'UN YÖNETİMLE ARASI BOZULABİLİR

Yanlış menajerlerin futbolcuların kariyerlerini olumsuz etkilediğine işaret eden Tulun, Rigober Song, artık kariyerinin sonlarına gelmiş, böyle bir duruma düşmesi kötüdür. Song'u bu duruma düşüren Bruno Heiderscheid'dir. 40-50 bin Euro fazla alabilmek için futbolunun son baharında olan Song'a kötülük yapıyor." şeklinde konuştu.

Bu arada menajer Bruno Heiderscheid'ın ceza bedeli istemiyle Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etmesinin Song ile yönetim ilişkilerini de olumsuz etkileyeceği bildirildi.

Yönetimin, Kamerunlu futbolcuyla konuşacağı bildirilirken, kadro dışı bırakma cezasının da gümdeme gelebileceği belirtildi. Ancak futbolcunun sözleşmesindeki tazminat maddeleri nedeniyle yönetimin bu konuda çekimser kaldığı bildirildi.

Etiketler :