Bülent Uygun İsveç'te pizzacı oldu

Bülent Uygun İsveç'te pizzacı oldu

Sivasspor'da büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçe'nin efsane asker futbolcusu Bülen Uygur İsveç'te pizzacı oldu...

ATİLA ALTUNTAŞ/STOCKHOLM

Futbolumuzun "Asker Bülent" lakaplı oyuncusu Bülent Uygun'a Sivasspor'da elde ettiği başarılardan sonra "Tabuları Yıkan Teknik Direktör" ve "Anadolu İnkılâbının Mimarı" gibi yakıştırmalar yapıldı. Kısa süreli bir dinlenme döneminde olan Bülent Uygun, İsveç’in başkenti Stockholm’de stres attı.

Bu sezon başında yaşanan çeşitli sıkıntıların ardından Sivasspor’dan istifa ederek görevini bırakan Uygun futbolcu izlemek için geldiği Stockholm’de gurbetçilerle bir araya gelerek hasret giderdi.

İsveç’te yaşayan Türklerin büyük bir bölümünün Konya’nın Kulu ilçesinden geldiğini öğrenen Uygun Kululu girişimcilerin açtıkları Kebap ve Pizza dükkânlarını ziyaret ederek çalışanlarla bol bol resim çektirdi.

YURT DIŞINDAN TEKLİF VAR

Şu andaki dinlenme döneminin uzun sürmeyeceği belli olan Bülent Uygun, çalışabileceği kulübü ve takımı şöyle tanımladı: "Hayallerimi gerçekleştirebileceğim, Sivasspor'daki sevgi ortamını tekrar yaratabileceğimiz bir yönetim anlayışı olan ve başarıyı elde edeceğime yürekten inandığım bir takım olduğunda sezon içi veya sezon sonu olarak bakmaksızın o takımda çalışmayı düşünürüm."
Uygun, şu anda yurt dışından gelecek tekliflere çok iyi bir takım olmadığı sürece olumlu bakmayacağını belirtti. Uygun, yurt dışından iki-üç takımdan teklif aldığını ama bunları düşündüğü hedeflere varacak takımlar olmadığı için reddettiğini de sözlerine ekledi.

"EURO 2016'YI ALAMAYIZ!"

Türkiye'nin EURO 2016 adaylığıyla ilgili sorumuzu içtenlikle yanıtlayan Uygun, ülkemizde daha önce UEFA Kupası ve Şampiyonlar Ligi finallerinin oynandığını hatırlatarak bunlara rağmen böyle büyük bir organizasyonu alabilmemiz için önemli eksiklerimizin bulunduğunu söyledi.

Bunların başında lobi faaliyetlerinin geldiğini belirten Uygun, statlarımızın durumu ve başka bazı sorunlarımızın bulunduğunu da sözlerine ekledi.
Uygun, Şenes Erzik dışında başka isimleri de uluslararası platforma çıkarabilmemiz gerektiğini belirterek şöyle konuştu: "UEFA'daki lobiniz güçlü olmadığı ve sizi oralarda temsil eden kişi sayısı artmadığı sürece zaten bu tip turnuvaları almanız çok zor. Yani Şenes Erzik dışında UEFA'da ve FIFA'da söz sahibi insanlarımız artarsa ve futbol dünyamızın bütün unsurları yani yöneticilerimiz, futbolcularımız ve hakemlerimiz asıl hak ettikleri yerler olan üst klasmanlara çıkabilirlerse anca o zaman bu tip turnuvaları alabiliriz diye düşünüyorum."
 


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :