Bulut'a ABD'den missilleme!

Bulut'a ABD'den missilleme!

Yiğit Bulut'un Habertük TV'deki idari tasarufları tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Yiğit Bulut'un Habertük TV'deki idari tasarufları tartışma konusu olmaya devam ediyor. Bulut, geçtiğimiz günlerde İki De Bir ve Haber Analiz programlarının yayın akışını Bakan Ertuğrul Günay'ın katılacağı özel program için askıya almıştı. Ancak Bakan'ın söz verdiği zamanda gelmemesiyle yayın akışı iyice karışmıştı.

Dün konuyu detaylarıyla duyurmuştuk. Programı askıya alınan isimler arasında yer alan Serdar Turgut aradaki boşluğu fırsat bilerek Boston'a uçmuştu. Haberimizin sonunda ise İki De Bir programını hazırlayan Serdar Turgut'un tavrının ne olacağını sormuştuk. Sorumuzun cevabını dün akşam aldık. Habertürk ekranlarının normal yayın akışı içinde yer alan İki De Bir dün akşam yayınlanmadı. Yani Serdar Turgut'un Yiğit Bulut'un bu son tassarufu karşısında tavırsız kalmayacağı yönündeki tahminimiz yerini buldu anlaşılan. "Serdar Turgut İlkeli adamdır... İstiskal edilmeye gelmez... Gelemez." demiştik ve anlaşılan Turgut bizi haksız çıkartmadı.

Twitter'daki son tweet'i "bir şekilde amerika'ya acilen gitmem gerekiyor" diyen Turgut amacına ulaştı ancak İki De Bir programı da bu haftayı pas geçmiş oldu.

gazeteciler.com

Etiketler :