Bunların acilen operasyona ihtiyacı var

Bunların acilen operasyona ihtiyacı var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üçüncü Havalimanı Projesi’nde karşı çıkanları hazımsız olmakla suçladı. Erdoğan, “Hazımsızlık çok kötü, oturdu mu bir daha halledemezler. Bunların acilen operasyona ihtiyaçları var” dedi.

Türkmenistan İş Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üçüncü Havalimanı Projesi'yle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Projeden vazgeçilmesinin mümkün olmadığını dile getiren Erdoğan, projeye karşı çıkanları "hazımsız" olmakla suçladı.

Proje hayata geçirildiğinde 150 milyonun havalimanını kullanacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakıyorsunuz bazı hazmedemeyenler kenarda, köşede bir şeyler yazıp çiziyorlar. 'Bu projeden vazgeçilme düşünceleri var' gibi şeyler yazıp, çiziyorlar. Hazımsızlık çok kötü. Oturdu mu bir daha halledemezler. Onun için bunların ani, acil operasyonlara ihtiyacı var. Çünkü 'bir ülkenin evladıyım, o ülkenin vatandaşıyım' diyenlerin, atılan bu tür adımlara karşı bir hazımsızlık yaşaması hakikaten anlaşılabilir değildir. Hiçbir zaman teşvikten yana değiller, her zaman engellemekten yanalar" diye konuştu.

Köşe yazarlarını da eleştiren Erdoğan, "Köşeye oturup masanın başından yazı yazmakla bu işler olmaz. Şöyle bir zahmet buyur da çık, o havalimanı inşaatının olduğu yere kadar git, orada iş makinelerinin nasıl çalıştığını yerinde bir gör, ilgililerden bilgi al, yazını ondan sonra yaz. Ama maalesef hazımsızlar çok fazla. Dev bir proje, bakıyorsunuz, iki gün köşesinden karalıyor" ifadelerini kullandı.

Türkmenistan'ın nüfusunun artması gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Türkiye'de üç çocuk yapın diyordum. Türkmenistan için bunu 5'e çıkarıyorum" dedi.

KAYNAK: NTV

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum