"Burada Başbakan'ınız konuşuyor, Dinle!"

"Burada Başbakan'ınız konuşuyor, Dinle!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İş ve Meslek Danışmanları atama töreninde konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Kongre ve Sergi Sarayı Congresium 'da düzenlenen İş ve Meslek Danışmanlarını atama törenine katıldı.

Başbakan Erdoğan 'ın konuşması sırasında ayağa kalkıp konuşmaya başlayan iki genç kız polis tarafından dışarı çıkarılmak istendi. Başbakan Erdoğan polislere seslenerek iki genç kızın salonda kalmasını istedi. Bir süre tekrar ayağa kalkıp konuşmaya başlayan iki genç kıza Başbakan Erdoğan, 'Özel birşeyin varsa toplantının sonunda gelir bunları sorarsın. Ama şurada Başbakanınız konuşuyor önce bunu bir dinle 'dedi.

Başbakan Erdoğan, ATO Kongre ve Sergi Sarayı Congresium 'da düzenlenen İş ve Meslek Danışmanlarını atama törenini katıldı. Başbakan Erdoğan, kürsüde konuşmaya başladığı sırada salonda bulunan iki genç kız ayağa kalkarak konuşmaya başlayınca polisler tarafından salondan çıkarılmak istendi. Başbakan Erdoğan polislere, 'Polis arkadaşım neden çıkarıyorsun dışarı? 'diyerek iki genç kızın salonda kalmalarını istedi.

'ÖNCE NEZAKETİ ÖĞRENCEKSİN KARDEŞİM '

Başbakan Erdoğan konuşmasına devam ederken, iki genç kız ayağa kalkarak tekrar konuşmaya başlaması üzerine kızarak şöyle dedi:

'Bak..Böyle bu tür oturumlarda önce nezaketi öğreneceksin kardeşim. Otur bakalım yerine. 3 bin kişinin olduğu salonda bu maalesef nezaketsizliktir. Böyle birşey olmaz. Burada bir defa dinlemesini bileceksin. Özel birşeyin varsa toplantının sonunda gelir bunları sorarsın. Bakanımıza ve herkese sorarsın. Ama şurada Başbakanınız konuşuyor önce bunu bir dinle. Burada 2 bin 817 kişiye iş veriliyor.'

Bunun üzerine iki genç kız polis tarafından salondan çıkartıldı ve Başbakan Erdoğan konuşmasına devam etti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.