Burak'ın performansı en çok onu üzdü!

Burak'ın performansı en çok onu üzdü!

Sezon başında Burak Yılmaz'ı Galatasaray'a kaptıran Lokomotif Moskova'da Hırvat teknik direktör Slaven Bilic'e tepki var.

Sezon başında Lokomotif Moskova'nın teklifine rağmen Galatasaray ile sözleşme imzalayan Burak Yılmaz, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde bu sezonun flaş oyuncularından oldu. Şampiyonlar Ligi'nde attığı 7 gol ile zirvede yer alan yetenekli krampon, ligde de ağları 12 kez sarsarken, sarı-kırmızılıları iki arenada da sırtlamayı başardı.

Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesinin üst sıralarına yükselen Burak'ın performansı Galatasaray camiasının yüzünü güldürürken, uzaklarda oyuncunun üst düzey performansından hoşnut olmayan bir isim var. Sezon başında milli oyuncuyu elinden kaçıran Lokomotif Moskova'nın teknik patronu Slaven Bilic, Burak'ın attığı goller sonrası büyük hayal kırıklığı yaşadı.

BURAK'IN HALEFİ OLMADI

Geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayana başarılı oyuncunun transferi konusunda Trabzonspor ile görüşmelerde bulunan Moskova ekibi, ödeme konusunda anlaşamayınca başka alternatiflere dönme kararı aldı ve devreye giren Galatasaray golcü ismin işini bitirdi.

Yıldızı gün geçtikçe parlayan Burak'ın transferinden mutlu sonla çıkamayınca, ironik bir şekilde, Trabzonspor'un sezon başında ilgilendiği Kopenhag'lı golcü N'Doye'yi 5 milyon euro karşısında transfer eden Lokomotif Moskova, oyuncunun beklentileri karşılamaması nedeniyle sorun yaşadı.



N'DOYE 7 GOL ATTI ANCAK...

Ligde Moskova'nın oynadığı 19 maçın 3'ünde sonradan olmak üzere 14'ünde forma giyen Senegalli oyuncu, attığı 7 gole rağmen ülkede geçer not alamadı. Transfer olduğu günlerin hemen ertesinde ayağından bir sakatlık geçiren forvet oyuncusunun 'müzmin sakat' olabileceği söylentileri de Rus basınında seslendirilmeye başlandı.

Forvette Caicedo gibi golcü bir ismi daha bulunan Lokomotif Moskova'nın, sezon sonunda teklif gelmesi halinde N'Doye'yi elinden çıkarabileceği belirtiliyor.

BILIC'E TEPKİ VAR

19. haftası tamamlanan Rusya Premier Ligi'nde topladığı 31 puanla zirvenin 12 puan gerisinde 8. sırada yer alan Rus takımında Slaven Bilic'in ofansif açıdan takımına oynattığı futbol medyanın eleştiri oklarına hedef olmuş durumda.

Attığı 27 gol ile ligin zayıf ekiplerinden Krasnodar'ın 33 golünün bile altında kalması taraftarlardan büyük tepki toplayan Moskova ekibinde, Hırvat teknik adamı kurtaran tek gelişme ise ligin büyüklerinden Dinamo Moskova ve Rubin Kazan'ın da beklentilerin altında bir performans ortaya koyması olarak görülüyor.

Burak Yılmaz'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki üst düzey performansını takip eden Moskova taraftarları, teknik direktör Bilic'e tepki gösteriyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.