Bursa çok iddialı

Bursa çok iddialı

"Bursa'daki galibiyetin tesadüf olmadığını görecekler"

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Fenerbahçe ile pazartesi günü oynayacakları zorlu lig karşılaşması için, "Öyle bir futbol oynayacağız ki, Bursa'da aldığımız 3-1'lik galibiyetin tesadüf olmadığını herkes görecek" dedi.

Bursaspor'un bu sezon tam bir takım hüviyetinde olduğunu,Türkiye'de ise Bursaspor gerçeğinin artık oluştuğunu söyleyen Nayman, " Rakip ayırmıyoruz. Karşımızda kim olursa olsun yenmek için mücadele ediyoruz. Fenerbahçe ile deplasmanda ya da içerde oynamışısız, bizim için farketmez. Fener'le ya da bir başkasıyla karşılaşmışız, o da farketmez. İkinci devrenin ortalarına doğru geliyoruz. Şu ana kadar olduğu gibi bundan sonraki haftalarda da alacağımız başarılı neticelerle Bursaspor'un neleri hakettiğini herkes bir birine anlatacak " diye konuştu.

"AYNI BÖLGENİN HAKEMİ MAÇA VERİLİR Mİ?"

Konuşmasının devamında hakem hatalarıyla ilgili görüşlerini de dile getiren Ferruh Nayman şunları söyledi:

"İstanbul takımlarıyla yaptığımız maçlara İzmir, Ankara bölgesi hakemleri dururken, İstanbul bölgesinin hakemleri veriliyor. Çok ilginç değil mi? Bunu göz göre göre nasıl yaparlar? O bölgenin hakemleri o şehrin takımlarını ister istemez kollarlar. Bu psikolojik bir olgudur. Kimse aksini iddia etmesin. Cüneyt Çakır'ın kötü hakem olduğunu söylemiyoruz ama neticede İstanbul bölgesi hakemi. İçgüdüsel olarak verdiği kararlarda hissi davranabilir. Hakem atamalarında MHK'nın daha dikkatli olması ve daha adilane atamalar yapması gerekiyor. Böyle olursa tüm kulüpler rahat eder. Kimsenin söyleyeceği bir şey kalmaz, gerginlik olmaz herkes maça döner."

"DEMEK Kİ BİZ FUTBOLU BİLMİYORUZ"

Bursaspor'un, Trabzonspor'la oynadığı maçı yöneten ve eleştri oklarına hedef olan Fırat Aydınus'un bu karşılaşma sonrasında yüksek puan aldığına da dikkat çeken Nayman," Demek ki, çoğumuz futboldan anlamıyoruz. Bu hakemimiz yüksek puan aldıysa bizler çok geride kalmışız. Aydınus, genç, dinamik, koşan bir hakemimiz ama etki altında kalıyor. Trabzonspor'dan hala büyük takım diye söz ediliyor. Böyle olunca da sözde büyük takımlar korunup, kollanıyor" dedi.

"BURSASPOR'UN ÖNÜNÜ KESEMEZLER"

Özellikle Fenerbahçe ile oynadıkları kupa maçlarında ve son oynanan Trabzon maçında hakem hatalarının kasıt aranacak nitelikte olduğuna işaret eden Basın Sözcüsü Nayman, " Eğer öylesye söylenecek bir şey yok. Biz büyük kurumlarla mücadele edemeyiz belki ama hakkımızı sonuna kadar ararız. Ben bu kulübün basın sözcüsü olarak Bursa'daki siyasilerin bu konularda beyanda bulunmalarını istiyorum. Bursaspor'un arkasında bir güç olduklarının bilinmesini sağlayacak girişimler içinde olmalarını talep ediyorum. Camia bir yumak olursa bu sağlanabilir. Bir iki hakemin, iki üç kararıyla yok olmamız bekleniyorsa bu düşünce içinide olanlar yanılırlar. Bursaspor'un önünü asla kesemeyecekler" diye konuştu.

Etiketler :