Bursa'da 3 kişinin öldüğü vahşette son dakika gelişmesi!

Bursa'da 3 kişinin öldüğü vahşette son dakika gelişmesi!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 3 kişiyi öldüren zanlıyı jandarma arama köpekleri buldu.

Cinayeti 7 yıl önceki evine bakma mevzusundan dolayı işlediğini açıklayan Hasan K.'nın öldürdüğü kişilerle kendi evinin arasına da 3 metrelik duvar ördüğü ortaya çıktı. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.Olay, dün saat 16.00 sıralarında Orhangazi'ye bağlı Çakırlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çakırlı Mahallesi'nde yaşayan Hasan K., evlerinin bahçesine traktörle yanaşmak isteyen Ali Gem (69), Gülfer Emine Gem (70) ve oğulları Reva Gem'e (46) otomatik av tüfeği ile kurşun yağdırdı. Açılan ateş sonrasında traktör şoför koltuğunda oturan Ali Gem ile traktörün kasasından inen Reva Gem ile Gülfer Emine Gem başlarına ve vücutlarına aldıkları kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti.Olay sonrasında ölen Gem ailesinin yakınları eve akın ederken, gözyaşları sel oldu. Olayın ardından jandarma ekipleri Çakırlı'da geniş güvenlik önlemi aldı. Öldürülen Gem ailesinin yakınları cinayeti işleyen Hasan K.'nin evine ve arabasına taşlarla sopalarla saldırdı.

ARAMA KÖPEKLERİ BULDU
Kendi evinin penceresinden ateş ederek 3 kişinin ölümüne sebep olan Hasan K. olay sonrasında kayıplara karıştı. Üreğil ile Çakırlı Mahallesi arasındaki bir arazide gizlenen Hasan K., jandarma ekiplerinin arama köpekleriyle yaptığı çalışma sonrası yakalandı. Geniş güvenlik önlemleri altında Orhangazi Adliyesi'nde hakim karşısına çıkartılan Hasan K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KISKANÇLIKTAN 3 METRE DUVAR ÖRDÜ
Gerçekleştirilen cinayet sebebinin ise 7 yıl önceye dayandığı ortaya çıktı. İddiaya göre, Reva Gem'in 7 yıl önce eşine baktığı için tartıştığını belirten Hasan K.'nın daha sonra ise iki evin arasına 3 metrelik duvar ördüğü ortaya çıktı. Yaşanan kavga yüzünden annesinin üzüntü duyduğunu ve hayatını kaybettiğini belirten Hasan K., bunun için onları öldürdüğünü iddia etti.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.