Bursa'da uyuşturucu operasyon

Bursa'da uyuşturucu operasyon

Bursa'da bazı kişilere uyuşturucu temin etmek ve fuhuş yapmak suçundan 7 kişi göz altına alındı. Zanlılarla birlikte 2 kilo civarında esrar maddesi ele geçirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı Narkotik şube ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan 7 kişi sorgularının ardından 'İştirak halinde uyuşturucu satmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınan E. F. (29), G. İ. (37), Ö. O. (36), M. E. (25), Y. D. (30), Ş. P. (38) ve İ. S. (35) sorgularının ardından adli makamlara sevk edilirken, kısa bir süre önce de bir kişinin aynı kapsamda tutuklandığı belirtildi.

Acemler Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarıldıkları sırada zanlılardan bazıları yüzlerini kapatmaya çalışırken, bazılarının ise rahat tavırları ve basına sözlü sataşmada bulunmaları dikkat çekti. Ayrıca konu ile ilgili 3-4 kişinin daha önce yapılan çalışmalar ile tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Gözaltına alınan bu kişilerle birlikte 2 kilogram civarında uyuşturucu madde ele geçirilirken, zanlıların kiraladıkları evlerde alemler düz enledikleri ve uyuşturucu partileri eşliğinde fuhuş yaptıkları belirtildi.

Yakalanan zanlıların aynı zamanda uyuşturucu madde kullanan kişilere ise esrar maddesi temin ettikleri belirtilirken, sipariş usulü esrar sattıklarıda vurgulandı. Ayrıca gözaltına alınan kişilerden uyuşturucu madde satın alan 40 kişinin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Etiketler :