Bursa'dan Şırnak'taki ilkokul öğrencilerine kitap yardımı

Bursa'dan Şırnak'taki ilkokul öğrencilerine kitap yardımı

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personelin katılımıyla düzenlenen kampanyada toplanan kitaplar, Şırnak'ın Beytüşşebap...

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personelin katılımıyla düzenlenen kampanyada toplanan kitaplar, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki ilkokul öğrencilerinin yüzünü güldürdü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından kurumda görevli personelin katılımıyla kitap toplama kampanyası düzenlendi.

Personelin yoğun ilgi gösterdiği kampanyada toplanan yüzlerce kitap, yaş gruplarına göre ayrılarak, ihtiyacı olan okullara gönderilmek üzere hazırlandı.

Belediyenin kampanyasını sosyal medyadan öğrenen Beytüşşebap Şehit Doğan Acar Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni İrem Çeri, Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ile temasa geçip, öğrencileri için kitap istedi.

Belediye yetkilileri, yüzlerce kitap ve Karagöz-Hacivat kuklaları ile eğitici zeka oyunlarını Bursa'dan yaklaşık 1600 kilometre uzaklıktaki Beytüşşebap'a gönderdi.

Öğrencilerini kitap ve çeşitli hediyelerle buluşturan öğretmen İrem Çeri, kampanyaya imza atan belediye personeline teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.