Bursaspor'un Kenny Miller ile anlaştığı iddiası

Bursaspor'un Kenny Miller ile anlaştığı iddiası

İngiliz The Sun gazetesi, İskoç ekibi Glasgow Rangers'ta forma giyen Kenny Miller'ın Bursaspor ile transfer görüşmesi yapmaya hazırlandığını yazdı.

Bursaspor'un Miller ile ilgilendiğini Rangers Kulübü'nün de doğruladığını aktaran gazete, 31 yaşındaki futbolcunun yeşil beyazlı takımla görüşmelere başlayacağını ifade etti.

Gazete, Miller'in, Hamilton ile ligde yapılan maçta son kez Rangers forması giymiş olabileceğini ileri sürdü. The Sun gazetesi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın transferle ilgili, "Kenny Miller'ın kalitesini hepimiz biliyoruz. Anlaşma yapmak istediğimiz tarzda bir oyuncu. Onun gibi sadece gol atan değil takıma katkı sağlayan bir futbolcuya ihtiyacımız var. Transferin en kısa zamanda olmasını istiyoruz." şeklindeki sözlerine yer verdi. Transferin 7,5 milyon sterline mal olacağı vurgulandı. Öte yandan, Bursaspor yönetiminin, Kenny Miller'in menajerini Bursa'ya davet ettiği öğrenildi. Miller için kulübü Glasgow Rangers'in 800 bin Euro, oyuncunun da yıllık 1 milyon 250 bin Euro istediği iddia edildi. 51 kez İskoçya Milli Takımı'nın formasını giyen Miller, daha önce Hibernian, Stenhousemuir, Wolverhampton Wanderers, Celtic ve Derby County takımlarında oynadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :