Büyük transfer yapmakla takım olunmuyor

Büyük transfer yapmakla takım olunmuyor

Ertuğrul Sağlam, ''Büyük transfer yapmakla, büyük takım olunmuyor" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Büyük transfer yapmakla, büyük takım olunmuyor. Önemli olan alt yapıdan oyuncu yetiştirip, takıma kazandırabilmek'' dedi.

Sağlam, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Başkanı Selim Yedikardeş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Tecrübeli teknik adam, burada yaptığı konuşmada, merhum Nejat Biyediç anısına Velez Mostar ile yapacakları dostluk maçına, sanayicileri özel olarak davet ettiğini söyledi.

Takım hakkında da açıklamalar da bulunan Sağlam, ''Büyük transfer yapmakla, büyük takım olunmuyor. Önemli olan alt yapıdan oyuncu yetiştirip, takıma kazandırabilmek. Dünyada büyük kulüpler bu bilinçle çalışıyor. Para onlar için daha sonraki sıralarda yer alıyor'' diye konuştu.

Selim Yedikardeş de Bursaspor'a her zaman destek sağladıklarını belirtti.

Biyediç anısına düzenlenecek dostluk maçının kendilerini mutlu ettiğini anlatan Yedikardeş, ''Biyediç vefat etmeden önce kurduğumuz ve halen 75 gencin spor eğitimi aldığı DOSAB Nejat Biyediç Futbol Akademisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor'' ifadesini kullandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.