Büyüklerde ilk madalyasını kazanan milli judocu Hilal Öztürk duygularını paylaştı:

Büyüklerde ilk madalyasını kazanan milli judocu Hilal Öztürk duygularını paylaştı:

"İnşallah olimpiyatlara gidip orada madalya kazanmayı da hedefliyorum"

BAKÜ (AA) - Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Uluslararası Büyükler Grand Slam Turnuvası'nda bronz madalya kazanan Hilal Öztürk, büyükler kategorisinde kazandığı ilk madalyayla duygularını AA muhabirine anlattı.

Haydar Aliyev Spor ve Fuar Kompleksi'nde gerçekleştirilen organizasyonda kadınlar +78 kiloda bronz madalya kazanan Hilal Öztürk'e ödülünü Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz takdim etti.

Madalyayı boynuna taktıktan sonra ilk açıklamasını AA muhabirine yapan Hilal Öztürk, "Çok mutluyum. Sebile ile rakip olacağımızı final için umut etmiştik. Böyle oldu nasip bu şekildeymiş. Büyüklerde ilk madalyam, yarışmanın Azerbaycan'da olmasından da çok mutlu olduk, tribünden çok destek oldular. O, 'Türkiye, Türkiye' sesleri bizi motive etti. Çok yoğun kamplar gerçekleştirdik, madalya ile dönebilmek çok mutlu ediyor. İnşallah olimpiyatlara gidip orada madalya kazanmayı da hedefliyorum." şeklinde açıklamada bulundu.

Başkan Sezer Huysuz ise ,"Hilal'e madalya takmak bizim için mutluluk verici. Daha önce Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda aldığı madalyada da yanındaydık. Madalyalarını bize takdim ettirdiler, o gururu bize yaşattılar. Öncelikle teşekkür ediyorum, kendisi için de büyük bir başarı. İlk defa büyüklerde bir grand slamda ilk madalyasını kazandı. İnşallah daha iyi olacak, daha büyüğü olacak. İnşallah bu başarıyı olimpiyatlarda da tekrarlayacaktır. Ama tabi daha yolun başında, daha çalışacak çok zamanı var. Daha kendini geliştirecek buradaki rakiplerine üstünlük sağlayacağı zamanlar da gelecek. Biz ona güveniyoruz, bizi mutlu etti onunla gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum