Büyükşehir Belediyesi'nin rekoru

Büyükşehir Belediyesi'nin rekoru

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 15 sosyal tesis, geçen yıl 10 milyon kişiye hizmet verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra halka açtığı bu sosyal tesisler, Türkiye’ye rol model oldu.

Büyükşehir’in kentteki 15 sosyal tesisi, özellikle yaz aylarında ve hafta sonları vatandaşların uğrak yeri haline geldi. Bu tesisler, kâr amacı gütmeden Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini bütçeye uygun fiyatlarla sunuyor.

UCUZ VE KALİTELİ HİZMET

Sosyal tesislerin, sadece 2010 yılında 10 milyon kişiye hizmet verdiği ortaya çıktı. Tesislerin kaliteli hizmet ve ucuz fiyat politikasının yanı sıra, deniz kenarında ve orman içinde bulunması da bu alanlara olan ilgiyi arttırıyor. Tesislerde düğün gibi çeşitli organizasyonlar yapılabilirken, çevresindeki alanlarda yürüyüş ve çok çeşitli spor aktiviteleri için imkan sunuyor.

HEDEF HER İLÇEYE BİR TESİS

“Amacımız halkımıza uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmak... Halktan gelen yoğun istek üzerine tesisler sayılarını arttırmayı planlıyoruz” diyen Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mevlüt Bulut “Haftanın her günü halkımızın ailece vakit geçirebileceği, dinlenip huzur bulacağı 15 sosyal tesisimiz, kar amacı gütmeden lezzet, hijyen ve kaliteden ödün vermeden çalışıyor” diye konuştu.

ÖZEL EĞİTİMLİ ELEMANLAR

1052 personelin en kaliteli hizmeti sunmaları için kurumsal eğitimlerle performansları arttırılıyor. Bu amaçla personele yönelik etkin iletişim, servis ve sunum teknikleri ile kurumsal kimlik konulu eğitimler düzenleniyor.

Osmanlı’nın gözdesi

Beykoz Koru Sosyal Tesisi, Osmanlı’nın meşhur vezirlerinden Abraham Paşa’nın mülkiyetinde av partilerinin düzenlendiği gözde bir mekandı.Tesis,1200 kişilik restoran kapasitesiyla düğün, nişan ve toplantı gibi zengin mönü seçeneklerimiz ile yemekli her türlü sosyal organizasyon ve dost sohbetleri için ideal...

Herkese ve her keseye uygun

Sosyal tesislerde kahvaltı tabağı 10 TL olup, kahvaltılık diğer çeşitler omlet-menemen-bal ve kaymak 5 TL. Ayrıca Beykoz Koru Sosyal Tesisi’nde her pazar açık büfe kahvaltı servisi mevcut ve kişi başı fiyat 20 lira. Her tesiste özenle yapılmış bir diğer lezzet olan zeytinyağlıların fiyatları ise 4-5 TL arasında değişiyor. Tesislerin mönü seçeneklerindeki ızgara çeşitleri ise 7 ile 15 TL arasında değişiyor. Boğaz’da balık yemenin keyfini tesislerde çok uygun fiyatlarla yapabilmek de mümkün. Balık mönülerindeki fiyatlar ise 9 ile 17 TL arasında...

Kasımpaşa’nın sarması Florya’nın Köşk kebabı

Kasımpaşa Sosyal Tesisi: Kasımpaşa Sarması

Haliç Sosyal Tesisi’: Balık Çorbası

Küçükçekmece Sosyal Tesisi: Yoğurtlu Kebap ve Osmanlı Böreği.

Florya Sosyal Tesisi: Patlıcan Beğendili Julyen ve Köşk Kebabı.

Arnavutköy Sosyal Tesisi: Elbistan Kebap, kiremitte alabalık ve volkanik tatlısı.

İstinye Sosyal Tesisi: Soslu Mezgit ve İstinye Böreği.

Dragos Sosyal Tesisi: Asma Yaprağında Fileto.

Çamlıca Sosyal Tesisi: Yufka Kebabı ve Çamlıca Simidi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :