Buzlanan yol ölüm getirdi

Buzlanan yol ölüm getirdi

Bakırköy'de buzlanan yolda aşırı hız yapan Muharrem Arı'nın kullandığı otomobil bariyerlere çarptıktan sonra takla attı. Sürücü Arı devrilen aracın altında feci şekilde can verirken, arkadaşı Yusuf Kaya Şahin yaralandı.

E-5 Karayolu'nda sol şeritte ilerlemekte olan Muharrem Arı yönetimindeki 34 LV 251 plakalı Seat marka tek kapılı spor otomobil aşırı hız nedeniyle yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra ters durdu. Sürücü Arı olay yerinde hayatını kaybederken, Yusuf Kaya Şahin hafif bir şekilde yaralandı. Şahin ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sıkıştığı yerden çıkartılamayan Arı için olay yerine itfaiye çağrıldı. Arı, itfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından otomobilden çıkartıldı. Olay yerine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri incelemelerde bulundu.

Aracın aşırı hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade bir görgü tanığı otomobilin bariyerlere çarpıp takla attığını aktardı.

Ceset gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kısa süreli aksayan yol aracın çekilmesiyle yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :