Çağatay Ulusoy'un Cevaplamadığı Soru

Çağatay Ulusoy'un Cevaplamadığı Soru

İstanbul'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan oyuncu Çağatay Ulusoy ve Türkiye güzeli Gizem Karaca savcılıktan serbest bırakıldı.

İkili "Uyuşturucu kullandığınız doğru mu" sorusuna yanıt vermedi. İstanbul polisinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan dizi oyuncusu Çağatay Ulusoy ile Türkiye 2'inci güzeli Gizem Karaca, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin geçen cuma günü düzenlediği operasyonda oyuncular Çağatay Ulusoy, Selen Katırcıoğlu, Cemal Hünal, Yusuf Hasan Akgün,Miss Turkey 2011 Türkiye 2’inci güzeli Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 42 kişiyi gözaltına alındı. Eren, Hünal ve Katırcıoğlu’nun aralarında bulunduğu 8 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

19 KİŞİ TİCARETİNİ YAPIYOR

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Yusuf Hasan Akgün’ün de aralarında olduğu bulunduğu 34 kişi dün sabah 09.00’da Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevkedildi. Savcı Abdullah Mirza Coşkun tarafından sorgulanan şüphelilerden Ulusoy, Karaca ve Akgün’ün de aralarında olduğu 15'i savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Şüphelilerden 19’u “Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklanmaları talebiyle nöbetçi sorgu hakimliğine sevk edildi. Oldukça mutlu görünen Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca basın mensuplarının “Uyuşturucu kullandığınız doğrumu" sorularını cevapsız bıraktı.


Narkotik polisi 9 ay takip etmiş

Polisin operasyona çok sıkı bir şekilde hazırlandığı öğrenildi. Güvenlik güçleri 9 ay süren teknik ve fiziki takibi sonucu, üç gün önce bazı adreslere eşzamanlı operasyon düzenlenmiş ve 42 kişi gözaltına alınmıştı 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.