Çakar bir tek bunu yapmamıştı

Çakar bir tek bunu yapmamıştı

Bugüne dek pek çok yarışma programına imza atan Ahmet Çakar bu kez ipin ucunu kaçırdı, yarışmacılara tekme tokat daldı..

Televizyon ekranlarında bugüne dek yapmadığı program kalmadı.. O'nu bazen spor programlarında Federasyon ve hakemlere sallarken gördük, bazen ise nefesleri kesen yarışma programları yönetirken..

Çakar'ın her haline alıştık ama yayınlanmamış bu video adeta ezber bozdu. Bir yarışma programında konuğuna sorduğu sorulara yanlış cevaplar alan Çakar, sinirlenince konuğuna tekme tokat daldı.

Çakar, yarışmacıya sorduğu, "Aşağıdakilerden hangisi 12 Eylül 1980 darbesinde ordu yönetime el koyduğunda genelkurmay başkanı olarak görev yapıyordu?" soruya, Kenan Evren yerine Kenan Kalav cevabı alınca kendine hakim olamadı ve yarışmacının kulağının dibine Osmanlı tokatı yapıştırdı.

Yarışmacının şok eden bakışlarına "Ne yapalım bu programın formatı da böyle" cevabı veren Çakar'ın bu işi niye yaptığı ise seyircilerin alkışları sonrasında anlaşıldı.

Okan Bayülgen'in başrolünü oynadığı "Kanalizasyon" filminde rol alan Ahmet Çakar'ın filmin senaryosu gereği "Kim 500 tokat ister" yarışması düzenlediği ve yarışmacıları bu yüzden tokatladığı belirlendi..

Etiketler :