Çakar canlı yayında çıldırdı!

Çakar canlı yayında çıldırdı!

Diyarbakırspor ve Bursaspor kulüplerinin başkanları canlı yayında kavgaya tutuşunca Ahmet Çakar kendini kaybetti...


Gazeteciler

Diyarbakırspor ve Bursaspor kulüplerinin başkanları canlı yayında kavgaya tutuşunca Ahmet Çakar kendini kaybetti...

Pazar akşamı Kanaltürk'te yayınlanan Telegol'e bağlanan D.Bakır Başkanı Çetin Sümer ve Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı, yaşanan olayları masaya yatırdılar..

Sümer'in “Bursa'dan özür diliyorum. Siz de Bursa'da bize yapılanlardan dolayı D.Bakır'dan özür dileyin konuyu kapatalım” cümlesine Yazıcı'dan “Kulüp olarak size hiçbir şey yapmadık. Bursa'daki maçı izleyelim. Çetin Bey'in söyledikleriyle ölçülüyorsa 100 kere özür diliyorum” cevabı gelince yorumculardan Çakar, küplere bindi.

BEYLER ÜLKE BÖLÜNÜYOR SİZ ABUK SABUK İŞLERLE UĞRAŞIYORSUNUZ

Bir anda kendini kaybeden Çakar, “Beyler hiç yakışıyor mu ya? İki tane büyük camianın başısınız. Dün D.Bakır ve Türkiye direkten döndük resmen. Dış güçler ve terörle bezenmiş bir olayda Türkiye bu kadar az yarayla kurtuldu. Hâlâ sürtüşüyorsunuz. Artık barışın, sineye çekin bazı şeyleri. Türkiye'de 20 yıldır oynanan oyunlar şu anda sizin üzerinizden sahne alıyor. Özür dileyin. Yemişim futbolu ya, yemişim D.Bakır'ı Bursa'yı. Olay futbol değil. Hâlâ' Niye aramadın, niye etmedin?' Abuk sabuk işlerle uğraşıyorsanız” diye çıkışırken, iki başkan da bir inda 'süt liman' oldular.

Çakar'ın bu sözlerinin ardından söz alan Bursa Başkanı, “Ahmet hoca söylediklerinde çok haklı. Benim D.Bakır halkıyla sorunum yok. Kötü olaylar yaşandı. Umarım bir daha yaşanmaz. Önümüzdeki sene D.Bakır'la maçımız olursa üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağız. Söz veriyorum” sözüyle, D.Bakır'ın patronu Sümer ise “Eğer ligde kalırsak bizi de tüm Türkiye görecek. Teşekkürler Yazıcı” ifadesiyle olayı kapattılar.

İŞTE İKİ BAŞKANIN KARŞILIKLI ATIŞMALARI

İKİ kulüp başkanı arasında Telegol'de yapılan barış öncesi hem sert, hem de komik diyaloglar yaşandı. İşte pazar akşamından bazı cümleler:

YAZICI: “Ben D.Bakır'a geldim, telefonla arayamaz mıydınız 'Hoşgeliniz' diye..”

SÜMER: “Sen niye aramadın?”

YAZICI: “Aradım, yemeğe davet ettim hatta.”

SÜMER: “Bursa'da taraftarımızın kafasına taş atılırken niye müdahale etmediniz?”

YAZICI: “Ettik efendim, çarpıtmayın olayları.”

SÜMER: “Bursa taraftarının bir kısmının çirkef olduğunu kabul edin.”

YAZICI: “Biz mi attık otelin önünde ses bombalalarını. Siz Bursa'da otelinizde rahatsız edildiniz mi?”

SÜMER: “Hee.. Bombaları ben atmışım o zaman.. Biz Bursa'ya gittik. 'Ne mutlu Türküm diyene' diye bağırıyorlar. Sanki 19 Mayıs gösterileri var.

Etiketler :