Çalımbay'dan Fener ve Cimbom'a gözdağı

Çalımbay'dan Fener ve Cimbom'a gözdağı

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Oyuncularını iyi mücadelelerinden dolayı kutlayan Rıza Çalımbay maç sonunda yaptığı açıklamada, "Bizim için çok önemliydi bu karşılaşma. Yukarıları hedeflediğimiz için kazanmamız gerekiyor bu tip maçları. İlk yarıda Beşiktaş kesinlikle daha iyi oynadı. İkinci yarıda toparlandık diyebilirim. Net pozisyonlarda biraz daha dikkatli olabilsek galip gelecektik." ifadelerini kullandı.

Başarılı teknik adam yedikleri golle ilgili yaptığı açıklamada ise, "En üzüldüğüm nokta bütün hafta çalışmamıza rağmen duran toptan gol yememiz oldu. En etkili isimlerinin Sivok olduğunu da biliyorduk, hatta onunla duran topta en iyi oyuncumuzu eşleştirdik. Ancak yine de kısmetsizce golü yedik. Sağlık olsun..." ifadelerini kullandı.

Play-off hedeflerinin devam ettiğini söyleyen Çalımbay, "Üstümüzdeki takımlarla üst üste karşılaşacağız. Fenerbahçe, Galatasaray gibi maçlardan özellikle iyi çıkmamız gerekiyor. Play-off'taki yerimizi sağlamlaştırmak için bunu yapmalıyız." dedi.

Öte yandan Rıza Çalımbay, önümüzdeki hafta Beşiktaş'ın Braga ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında siyah beyazlı takıma başarılar dileyerek sözlerini noktaladı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.