Cambridge İslam Akademisi Başkanı Samsuna Geliyor

Cambridge İslam Akademisi Başkanı Samsuna Geliyor

Cambridge İslam Akademisi Başkanı, Bangladeş asıllı Prof. Dr. Shaikh Abdul MABUD Samsun'da bir konferans verecek.

                                                                                                                                            Şuurlu Öğretmenler Derneği Genel Merkezi tarafından organize edilen “ULUSLARARASI EĞİTİM KONFERANSI” ülkemizde Ankara, Konya, Erzurum, Antalya, Samsun, Bursa, Kocaeli, İstanbul ve Gaziantep illerinde 31 Ocak 11 Şubat 2012 tarihleri arasında icra edilecektir.

 

   Konferans planı çerçevesinde Samsunda icra edilecek olan konferans 3 Şubat 2012 Cuma akşamı Canik Kültür Merkezinde Saat 18.30 da gerçekleştirilecek. Uluslarası boyutta organize edilen programda, İngiltereden Cambridge İslam Akademisi Başkanı, Bangladeş asıllı Prof. Dr. Shaikh Abdul MABUD da bir konferans verecek.

 

 Samsunda verilecek olan konferansın konuşmacıları şöyle gerçekleşek:

 

  Emperyalizmin Okul Müfredatı Ve Ders Kitapları İle İnsanlığa Etkileri konusu, İngilere’den Cambridge İslam Akademisi Başkanı, Prof. Dr. Shaikh Abdul MABUD taeafından,

 

       İslamın/Müslümanların Fen Ve Teknolojik İlerlemelere Katkıları konusu, MALEZYA dan Malaya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammed Hazım ŞAH tarafından,

   Siyonizmin Eğitim Yolu İle İnsanlığı İfsadı, Etkileri konusu, TÜRKİYE’den Ekonomik Sosyal Araştırmalar Merkezi Genel Sekreteri Prof. Dr. Arif ERSOY  tarafından sunulacak.

     Şuurlu Öğretmenler Derneği Samsun Şubesi olarak Siyonizm’in eğitim yoluyla insanlığa verdiği zararları ve aslında siyonizmin çocuğu olan emperyalizmin eşgüdüm hatta işbirliği halinde insanlığı köle yapma girişimleri konusunu bilimsel anlamda gözler önüne serecek olan çok faydalı bilgilerin sunulacağı bu bilimsel, çok önemli, uluslararası boyutta gerçekleşen olan konferansa tüm öğretmenlerimizi ve tüm halkımızı davet ediyoruz.    

                                                                    İsmail OKUTAN 

                               Şuurlu Öğretmenler Derneği  Samsun Şube Başkanı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.