Can Ataklı Ahmet Tezcan klasiği

Can Ataklı Ahmet Tezcan klasiği

Habertürk ekranlarında Ahmet Tezcan ve Can Ataklı yine kapıştılar. Üslup tartışması ikiliyi çileden çıkardı.

Habertürk ekranlarında "Haber Analiz" programında farklı görüşleri ortaya koyan ve tartışmaları ile gündeme oturan Ahmet Tezcan ve Can Ataklı bugün yine çok sert bir tartışma ile havanın boğucu sıcağını stüdyoya taşıdılar.

Programın başlangıcında oldukça sakin olan ikili, ilerleyen dakikalarda birbirlerine kırıcı sözler sarfetti ve gittikçe dozu artan bir şekilde tartıştı.

BAŞLANGIÇTA HERKES SAKİNDİ

Ahmet Tezcan'ın "gazeteleri taradım, siyasileri üsluplarından rahatsız hemen herkes" demesi üzerine Ataklı şöyle devam etti: "Gazeteci milletine de bakıyorum... Kendi mesleğimiz diye demiyorum. Adam sana manşet veriyor ona da kızıyorsun. Düz bir konuşma yapsa ne atacaksın başlık olarak? Ama onun havuzu var diyor. Bunun da havuzu var diyor."

"HAYDİ MEDYA SİYASİLERE AMBARGO UYGULASIN!"

Tezcan, Ataklı'nın bu sözleri üzerine gülerek "Siyasilerimizde de hoşlanıyor böyle bir üslutan, siyasilerin ruhunda var..." diyince, Ataklı şöyle devam etti:

"Hem şikayet ediyor bizim arkadaşlarımız hem de manşetten veriyorlar. O zaman tavır koyalım bu tür şeylerin hiç birini vermeyelim. Niye şikayet ediyoruz. Hep biz suçluyoruz. Benim hoşuma gitmiyor."

DEVRİMCİ SOSYALİST İŞÇİ PARTİSİ ORTAMI GERDİ

Ahmet Tezcan'ın "bizim de burada söylediğimiz bir sloganı Devrimci Sosyalist İşçi Partisi referandum için slogan olarak seçmiş, 'Yetmez ama evet' diyorlar. En güzel slogan o..." şeklindeki sözleri Ataklı'nın gergin bir üslup kullanmasına neden oldu.

Ataklı, "Hem devrimci olacaksın, hem sosyalist olacaksın, hem de evet diyeceksin. Beyinleri dumura uğramış gibi geliyor." diyince ortam bir anda gerildi.

Tezcan, "niye beyinleri dumura uğrasın? Senin düşünmediğin gibi düşünen herkesin beyni dumura mı uğruyor?"

Tezcan ve Ataklı arasında, birbirlerini sürekli suçladıkları, gerilimli konuşma ardından şöyle devam etti:

 

 
GAZETECİLER.COM

Etiketler :