Can Ataklı'dan CHP'ye çok sert sözler

Can Ataklı'dan CHP'ye çok sert sözler

CHP'deki 2.5 milyon liralık vurgun iddiasını gündeme getiren Ataklı, CHP'nin bu iddiasına verdiği cevap karşısında açtı ağzını yumdu gözünü... İşte o çok sert sözler...

- Vatan gazetesi yazarı Can Ataklı, önceki günkü yazısında gündeme getirdiği "CHP'nin seçim sonuçlarını göstermek üzere yazdırdığı bilgisayar programının 11. dakikada çöktüğü ve bu çöken programa CHP'nin 2,5 milyon TL ödediği" iddiasını yalanlayan CHP'ye çok sert tepki gösterdi.

CHP'nin işi gücü bırakıp kendisini kınama yarışına girdiğini belirten Ataklı, "CHP’nin siyasetten anlamayan, çapsız, beceriksiz, yeteneksiz adamları..." diyerek tepkisini dile getirdi.

İşte Vatan yazarı Can Ataklı'nın o yazısı...

CHP’nin siyasetten anlamayan, çapsız, beceriksiz, yeteneksiz adamları....

Nasıl kafam bozulmasın ki, koca ana muhalefet partisi işi gücü bırakmış beni kınama yarışına girmiş.


Neymiş, bir yazı yazmışım. “Can Ataklı yalancıdır” diye açıklama yapmışlar.

Altında isim yok, imza yok, “Basın Birimi” diye uyduruk bir şey.

Zannedersiniz ki seçimlerde büyük başarı göstermişler, kurdukları bilgisayar sistemi harika çalışmış, tek tek sandıklarda ne olup bittiğini biliyorlar, 6 milyon fazla seçmenin nereden, nasıl olup da geldiğini bulmuşlar, 19 milyon fazla seçmen pusulasının hesabını sormuşlar da sıra benim kınanmama “ne beter, ne yalancı bir gazeteci olduğumun” açıklanmasına gelmiş.

Bir de “gazetecilik nasıl yapılır” diye anlatmıyorlar mı, işte ona bayılıyorum.

Bir parti yalanlama yapabilir elbette. Ama eğer bu yalanlama sadece bir kişiye yönelikse ve hakaretler içeriyorsa, yalanlama değil, bir hırs, kin ve nefret göstergesidir.

Ayrıca merak ettim, CHP’yi eleştiren başka kimler var diye partinin internet sitesine baktım. Kötü bir site olduğu için aradığımı bulamadım.

Belki vardır başka “kınanmış” isimler de bulabilirsen bul.

Ben aldığım bir bilgiyi aktarmışım, ki zaten o konudaki başarısızlık malumdu, elin adamları CHP için neler yazıyorlar, ne hakaretler ne saldırılar.

Ama CHP’den “tık” yok. Tam tersine, partinin değeri kendinden menkul çapsız isimleri, bu saldırıları yapanlara yaranmak için kırk takla atıyor.

Sanıyorum bana bu kadar ağır hakaretlerle saldırılmasının nedeni, beni kendilerinden zannetmeleri.

AKP’ye ve onun cümle yalakalarına eleştiriler yazıyorum ya, aynı öbür taraftaki saflar gibi CHP’liler de beni CHP’li zannediyor.

Oysa hiç fark etmez; ben inandığımı, bildiğimi, öğrendiğimi yazarım. Kimsenin adamı değilim, kulu kölesi hiç değilim. Çantada keklik hiç değilim.

CHP’nin siyasetten anlamayan, çapsız, beceriksiz, yeteneksiz adamları bana vız gelir tırıs gider..

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.