Candaş medya suçüstü yakalandı

Candaş medya suçüstü yakalandı

Baykal kasedinin internette yayınlandığı gün Baykal'a istifa çağrısı yapıp komplo çığlığı atan candaş medya, komplo deşifre olunca ölüm sessizliğine büründü.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ı koltuğundan eden kaset skandalını hemen ertesi gün sürmanşetten veren ve Baykal'a el altından 'git' çağrısı yapan candaş medya, kasedin altından İnan Kıraç'ın çıkması üzerine sessizliğe büründü.

Baykal kasedinin internette yayınlanmasından hemen ardından bunu manşete çeken Hürriyet, Milliyet ve Radikal ve Vatan gazeteleri, Taraf'ın dün manşetten verdiği ve kasedin arkasından Koçun damadı İnan Kıraç'ın olduğunu gösteren haberine bugün tek satır dahi yer vermedi.

Hürriyet, Milliyet ve Radikal gazeteleri o günlerde yaptıkları haberlerde bir yandan Baykal'a 'çekil' haberleri yaparken, diğer yandan da hükümeti 'korku imparatorluğu' yaratmakla suçlamışlardı.

BAYKAL DA KASET KOMPLOSUNDA AYDIN DOĞAN'I SUÇLAMIŞTI

Kasedin yayınlanmasından sonra Deniz Baykal da Aydın Doğan'ı suçlamıştı. Baykal, Taraf'tan Rasim Ozan Kütahyalı'ya yaptığı açıklamada, "Madem Aydın Doğan komployu kalleşlik olarak görüyor. Niye bu tavır gazetelerine yansımıyor. Aydın Bey "Karışmam" diyemez. Aydın Bey bu duruma karışamayacağını söylemesin, kimse inanmaz. Resmî kriminal rapor “Görüntüdekilerin kimliği belirsiz” diyor, niye bunu manşete çekmiyorlar o zaman?" demiş ve Aydın Doğan'ı suçlamıştı.

BAYKAL'I İSTİFAYA ÇAĞIRIP, HÜKÜMETİ SUÇLADILAR

Hürriyet gazetesinin kaseti manşete çektiği gün gazetenin köşe yazarlarının bir kısmı hükümeti suçlarken bir kısmı da Baykal'ı istifaya çağırdı.

Gazetenin yazarlarından Tufan Türenç, aynı gün 'Baykal gereğini yapmalıdır' başlıklı yazısında şunları yazdı;

"BAYKAL’ın siyasi yaşamının böyle bir skandalla noktalanması çok üzücü. Bir parti lideri 18 yıllık sekreteri ile ilişkiye girerse ve onu milletvekili yaparsa bunun ortaya çıkmasından sonra yapılacak bir tek davranış olabilir.
İstifa edip politikadan çekilmek. "

Baykal kasedinin yayınlandığı gün kasedi manşetlerine çeken ve olayın komplo olduğunu belirten candaş medya, komplonun arkasındaki kişiler ortaya çıkınca ve olayın ucu Koç'a dokununca aniden sessizliğe büründü. Hürriyet, Milliyet, Radikal ve Vatan gazeteleri Taraf'ın ortaya çıkardığı ve içinde Koç'un damadı İnan Kıraç'ın yer aldığı komplonun ayrıntılarına tek satır dahi yer vermedi. /ROTAHABER

İŞTE CANDAŞ MEDYANIN BAYKAL KASEDİNİN YAYINLANDIĞI GÜN ATTIĞI MANŞETLER

ROTAHABER

  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.