Cangele'e yeniden sakatlandı

Cangele'e yeniden sakatlandı

Kayserispor’un başarılı Arjantinli oyuncusu Franco Dario Cangele, 5 ay sonra yeşil sahalara dönmeyi hesaplarken yeniden sakatlandı.

Cangele, A2 Ligi’nde Samsunspor ile oynanan maçta forma giydi. Cangele, ikili mücadelede dizine aldığı darbe sonucu yeniden sakatlandı. Sedye ile sahadan çıkartılan oyuncu hastaneye kaldırıldı.
   
Türkiye Futbol Federasyonu A2 Ligi'nde Kayserispor, Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Maçta 5 aydır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ancak geçen hafta takımla birlikte çalışmalara başlayan Cangale ile Ömer Şişmanoğlu ve kaleci Yusuf forma giydi.
   
Maçın ilk yarısının son dakikalarında Cangele, sol dizine aldığı darbe sonucu sakatlandı. Oyuncu sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından sedye ile ambulansa taşındı. Maçı izleyen Teknik direktör Şota Arveladze ve Genel menajer Süleyman Hurma, Cangele’nin sakatlığı nedeniyle şaşkınlık yaşadı. Cangele, Acıbadem Kayseri Hastanesi’ne kaldırıldı ve burada yapılacak kontroller sonrasında sakatlığı ile ilgili açıklama yapılacak.
   
Arjantinli oyuncu, ligin ilk yarısında Fenerbahçe ile 4’üncü hafta oynanan karşılaşmada sakatlanmıştı. 5 aydır ameliyat sonrası ülkesinde tedavisi devam eden Şota, iki hafta önce Kayseri’ye gelerek takımla birlikte çalışmalara başlamıştı.

Etiketler :