Cani anne ve 5 kişi tutuklandı

Cani anne ve 5 kişi tutuklandı

Çorlu'da 14 Nisan'da kaybolan 6 yaşındaki Muhammed'i öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan anne Dilber Fırtına ve beraberindeki 5 zanlı sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Çorlu Adliyesi'ne sevk edilen zanlılardan anne Dilber Fırtına'nın savcılık sorgusunda çelişkili ifadeler verdiği öğrenildi. Yasak ilişki yaşadığı Kemal E. ile Sinan G.'nin evinde bulunduğu sırada 6 yaşındaki oğlu Muhammed'in odaya girdiğini ve kendilerini gördüğünü anlatan Dilber Fırtına'nın oğlu Muhammed'in Kemal E. ve Sinan G. tarafından dövülerek öldürdüklerini söylediği öğrenildi.



Anne Dilber Fırtına'nın Kemal E.'nin beyaz aracı ile birlikte Sinan G., Fadime S. ve 16 yaşındaki K.S. ile Muhammed'i battaniyeye sararak cesedini tarlaya attıklarını söylediği belirtildi.



Anne Dilber Fırtına'nın bu iddiasına karşılık diğer zanlıların bunu yalanladıkları ve suçlamaları kabul etmedikleri belirtildi. Sorgularında, anne Dilber Fırtına'nın bu iddiaları karşısında müteahhit Kemal E. ve hurdacı Sinan G'nin ise suçu birbirlerinin üzerine attıkları kaydedildi.



Mahkemeye sevk edilen zanlılar, "kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çorlu Adliyesi önünde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri adliye çevresinde bekleyen öfkeliği kalabalığı sakinleştirmekte zaman zaman zor anlar yaşadı.



Cinayet zanlıların idam edilmesini isteyen vatandaşlara Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş, ikazda bulundu. Vatandaşlar zaman zaman yolu trafiğe kapatarak slogan attı. Diğer yandan Çorlu Kaymakamı Ali Dursun da Çorlu Adliyesi'ne gelerek alınan güvenlikönlemlerini yerinde inceledi. Yüzü aşkın vatandaşın adliye çevresinde birikmesi nedeniyle olay çıkma ihtimalini göz önünde bulunduran polis ekipleri, anne Dilber Fırtına'nın da aralarında bulunduğu 6 kişiyi başka kapıdan çıkararak kalabalıktan uzaklaştırdı.



18 yaşındaki Kader S. de Çorlu Adliyesi'nden kundaktaki minik bebeği ile çıkarıldı. Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden Kemal E. ve Sinan G., Silivri L Tipi Cezaevi'ne, anne Dilber Fırtına, Fadime S. veKader S., Tekirdağ Kadın Tutukevi'ne 16 yaşındaki K.S. ise Tekirdağ Islahevi'ne gönderildi.

Etiketler :