Canlı Bomba (!) Polise Karanfil Attı

Canlı Bomba (!) Polise Karanfil Attı

Taksim Meydanı’nda canlı bomba eylemcisi! polise bu kez gül attı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından televizyonlarda gösterilmek üzere hazırlanan tanıtım filmleri kapsamında Taksim’deki üzücü olay yeniden sahnelendi.

Bu kez eylemci polise bomba yerine gül attı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çekimlerin devam edeceği öğrenildi.

İstanbul polisi, vatandaşları bilinçlendirmek, polisle olan diyalogları arttırmak amacıyla hafızalarda yer edinen olayları farklı açılardan işleyerek tanıtım filmi çekiyor. Taksim Meydanı’nda 31 Ekim 2010 tarihinde yaşanan ve çok sayıda polis ile vatandaşın yaralandığı canlı bomba eylemi filme alındı.

Film için polis bu kez olayın yaşandığı Taksim Meydanı’nda sinemacıların rahat çekim yapabilmesi için güvenlik önlemi aldı. Olay anında yaralanan çevik kuvvet ve Beyoğlu polis ekipleri yine aynı yerde hazır bulundu. Eylemci bu kez belinde bomba yerine karanfillerle polise yaklaştı. Otomatik silahını canlı bomba elemcisine yönelten çevik kuvvet polisi, o anları yeniden yaşadı.

Otuzun üzerinde polis ve vatandaşın yaralandığı yere bu kez eylemci karanfiller attı. Film için defalarca aynı sahne çekildi. Vatandaşlar çekimleri ilgiyle izledi. Çekimlerin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yaptırıldığı ve devam edeceği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.