GS-Kocaeli 2-5

GS-Kocaeli 2-5

Trabzon ve Fener'in kaybettiği haftada önemli bir fırsat yakalayan Galatasaray, Kocaelispor'u konuk ediyor. Maçta 7 gol var.

 GALATASARAY 2-5 KOCAELİ

Stat:
Ali Sami Yen

Hakemler: Deniz Çoban, Baki Tuncay Akkın, Ekrem Kan

Galatasaray: De Sanctis, Emre Güngör, Meira, Lincoln, Mehmet Topal, Kewell, Nonda, Sabri, Servet, Mehmet Güven, Ümit

Kocaelispor: Serdar Kulbilge, Sadigov, Levent, Adem, Nsumbu, Taner, Murat, Emrah, Ross, Ergün, Agbetu

MAÇTA İLK YARI

DK 1: Karşılaşmaya Kocaelispor başladı.

DK 2: Lincoln cezasahası içine uzun bir orta yaptı. Servet yükseldi. Kaleci Serdar yükseldi ve topa sahip oldu.

DK 3: Ümit Karan sağ taraftan cezasahasına sokuldu. İçeri çıkardı. Nonda'dan önce defans kornere yolladı. Lincoln'ün ortasında sonuç çıkmadı.

DK 6: Taner orta alandan topu sürdü, cezasahasına girmeden vurdu. Aşırtma topu Sanctis kurtardı.

DK 9: G.Saray sol taraftan taç atışı ile oyuna başladı. Pas Kewell'a. Orta alana döndü. Meira cezasahasına topu göndermek istedi. Defans araya girdi.

DK 11: Kocaelispor korner kullandı. Sağ taraftan paslaşarak kullanıldı. Cezasahası içinde karambol var. Nonda uzaklaştıran isim oldu.

DK 14: Maçta henüz gol yok.

 DK 15: Mehmet Topal. Kocaelispor defansı topu uzaklaştıramadı. Mehmet Topal cezasahası sağ çaprazında topla buluştu. Sol ayağıyla şık vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

DK 17: Nonda rakibinin sert müdahalesi ile yerde kaldı. Galatasaray serbest vuruşla oyuna başladı. Meira orta alanda topu kaybetti.

DK 19: Kocaelispor atağında Agbetu bir anda savunmanın arkasına atılan topla buluştu, ilerlemek istedi ama kalesini tam zamanında terkeden De Sanctis golü önledi.

DK 20: Kocaelispor atağında Nsumbu sol kanattan ceza sahası içine ortaladı, Taner kafayı vurdu ama top kaleci De Sanctis'te kaldı.

 DK 24: Taner Gülleri. Az önce mutlak golü kurtaran Sanctis, bu kez hata yaptı ve topu uzaklaştıramadı. Cezasahası önüne düşen topa Taner çok sert vurdu ve topu ağlara yolladı.

DK 27: Golden sonra Kocaelispor atakalrı sıklaştı.

DK 29: G:Saraylı oyuncularda pas hataları artıı. Kocaelisporlu oyuncular kaptı. Sağ tarafta Murat Hacıoğlu ortaladı. Defans uzaklaştırdı.

DK 32: Ümit Karan topu kaptı. Sağda Kewell'a yolladı. Onun ortası Nonda'ya doğru. Nonda'dan önce defans kafa ile karşıladı.

DK 33: -Devam eden atakta top Lincoln'ün önünde kaldı. Yerden sert bir vuruş. son anda kaleci Serdar.

 DK 35: Murat Hacıoğlu. Galatasaray defansında anlaşmazlık. Servet taç kullandı. Meira topa hareketlenmedi. Ross araya girdi. Pası Murat'a. Murat sol taraftan cezasahasına girdi. Vurdu ve takımını 2-1 öne geçirdi.

DK 37: Golün ardından Sabri ve Kewell yer değiştirdi.

DK 38: Galatasaray beraberliğe çok yaklaştı. Ümit Karan topu getirdi. Sabri'ye bıraktı. Sağdan Sabri cezasahasına girdi. İçeri çevirdi. Son anda Sadigov ayak koydu.

DK 40: Galatasaray sağ taraftan etkili geliyor. Kewell oyunu sağa yönlendirdi. Defansı aşan top Sabri'nin önünde kaldı. Onun ortasında Ümit Karan yükseldi. Kafasını vurdu. Defans çevirdi. Nonda biraz geride kalınca pozisyonu tamamlayamadı.

DK 43: Kocaelispor sağ taraftan korner kullandı. Ön direğe yerden gelen topu Galatasaray defansı karşıladı ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

+2 dakika uzatma işaret edildi.

Deniz Çoban ilk yarıdaki son düdüğü çaldı.

MAÇTA İKİNCİ YARI

 Ümit Karan çıktı yerine Arda
 Mehmet Güven çıktı yerine Barış girdi.

DK 46: İkinci yarıya G.Saray başladı.

DK 47: Arda ile soldan gelişen atak. Cezasahası içine ortasını yaptı. Nonda dokunamad.ı. Boşta kalan top Nonda yine vuramadı.

 DK 50: Kocaelispor kalecisi Serdar oyuna devam edemiyor. İlk yarıda da sakatlığı olmuştu. Yerine Kılıçarslan girdi.

DK 51: Galatasaray tehelik geldi. Nonda ve Kılıçarslan birlikte yükseldi. Boşta kalan top. Karambol var. Son anda defans uzaklatırdı.

DK 52: Galatasaray atağ devam etti. Soldan gelen bir orta daha. Kewell ve Kılıçarslan birlikte çıktı. Kewell kafayı vurdu. Çizgi üzerinde boşta kalan topu Emre filelere yolladı. Ancak hakem faul gerekçesiyle golü saymadı.

DK 55: Arda soldan cezasahasına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vurdu. Boşta kalan topa Nonda röveşata ile vurmak istedi. Sadigov kafasını soktu. Yerde kaldı. Maç bir süre durdu.

DK 58: Galatasaray oyunun hakimiyetini ele geçirdi. Ancak 2-1'lik mağlubiyeti devam ediyor.

DK 60: Arda ortadan içeri hareketlenen Lincoln'e bıraktı. lincoln'den önce defans kornere yolladı. Lincoln  sağdan ortaladı. Bir korner daha. Bu kez soldan gelen ortayı kaleci Kılıçarslan yumrukla uzaklaştırdı.

 DK 63: Taner Gülleri. Kocaelispor kontraatakla çıktı. Soldan cezasahasına giren Taner plase ile topu 3. kez G.Saray ağlarına yolladı.

 Golden sonra tribünlere hareket çeken Ross'a sarı kart çıktı.

 DK 64: Emre Güngör yerini Baros'a bıraktı.
 Murat Hacıoğlu çıktı J.Cesar oyuna girdi.

DK 67: Galatasaray tüm hatları ile saldırıyor. Nonda uzaktan sert vurdu. Top az farkla auta gitti.

DK 71: Kocaelispor serbest vuruş kullandı. sonuç gelmedi.

 DK 73: Lincoln. Galatasaray farkı 1'e indirdi. Arda soldan ortaladı. Kewell kafa ile indirdi. Lincoln penaltı noktasına yakın yerden sert vurdu ve topu ağlara yolladı.

DK 75: G.Saray atakaları sürüyor. Kewell bu kez soldan getirdi. İçeri ortası. Nonda vuramadı. Atak devam etti .Kewell yine ortaladı. Baros yükseldi. Boşa çıktı.

DK 77: Lincoln sağdan korner ortaladı. Kafalardan seken top. Barış topu aldı. Tekrar Lincoln. Sabri'ye bıraktı. Orta cezasahasına Servet'in kafası auta gitti.

DK 79: G.Saray orta lalan Meira ile çıktı. Kewell topu aldı. Nonda'ya yolladı. Atak devam ediyor.  Sabri'ye gelen top. Onun ortası. Defansa çarptı. Kılıçarslan kornere çıkmadan topa sahip oldu.

DK 81: Maçta artık son 9 dakika. G.Saray tüm hatlarıyla beraberlik golü için yüklemiyor. Kocaelispor ise sahasına kapandı.

DK 82: Baros cezasahasına girdi. Nonda'nın pasının şık bir hareketle önüne aldı. Vuruşunu yaptı. Top yen direği adeta yaladı ve auta gitti.

DK 83: Servet sakatlandı. Değişiklik istedi. Ancak G.Saray tüm haklarını kullandı. Servet sakat sakat oyuna devam ediyor.

 DK 84: Kocaelispor'da Serdar oyuna girdi, Agbetu çıktı.

 DK 85: Penaltı G.Saray'ın. Lincoln sağ taraftan cezasahasına girdi. İçeri çevirdi. Emrah elle kesti .Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.  Emrah sarı kartla cezalandırıldı.

 Msumbu da karara itirazları sonrasında sarı kartı gördü.

DK 86: Baros topun başına geçti. Vurdu ve kaleci Kılıçarslan topu kurtardı.

DK 87: Servet sakatlandı ve oyuna devam edemiyor. Galatasaray 10 kişi kaldı.

 DK 88: Taner Gülleri. Kocaelispor hızlı çıktı. Taner Gülleri yine sahneye çıktı ve takımını 4-2 öne geçirdi.

DK 90: Maçta normal süre tamamlandı. +5 dakika uzatma işaret edildi.

DK 90+2: Bir sarı kart da Kılıçarslan'a. Oyunu geç başlattığı için.

DK 90+3: G.Saray tribünleri ayakta. Hep bir ağızdan Skibbe'yi isitifaya davet ediyor.

DK 90+4: Maçta artık son saniyeler. Galatasaray farkı 1'e indirebilmek için yükleniyor. Ancak Kocaelispor defansı iyice kapandı.

 DK 90+5: Taner Gülleri. Yine kontraatak. Taner Gülleri soldan cezasahasına girdi. De Sanctis'le karşı karşıya kaldı. Plase vuruş iletopu 5. kez ağlara yolladı.

Ve golün ardından hakem maçta son düdüğü çaldı.

Etiketler :