Canlı yayında inanılmaz hakaretler

Canlı yayında inanılmaz hakaretler

Muhafazakar yazarın ''Abdullah Öcalan cezaevinden çıkarılmadığı sürece bu olaylar sürecektir'' ifadesinde bulunmasıyla stüdyo birbirine girdi.

Kanaltürk'te Sami Dadalıoğlu'nun moderatörlüğünde Fikri Akyüz, Ümit Zileli, Ümit Özdağ ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın katıldığı Ters Cephe programında dün akşam hakaretler havada uçuştu.

Zileli ile Akyüz fena kapıştı

Muhafazakar yazar Fikri Akyüz'ün ''Abdullah Öcalan cezaevinden çıkarılmadığı sürece bu olaylar sürecektir'' ifadesinde bulunmasıyla birlikte ulusalcı yazar Ümit Zileli'nin sert tepkisi üzerine ikili arasında hararetli hatta zaman zaman hakaretlere varan bir tartışma yaşandı.

Siz bir su için

Akyüz ile Zileli arasındaki tartışma, Zileli'nin ''Sözlerinizi geri alın'' tepkisini göstermesi ile bilikte alevlendi. Akyüz'de ''Siz niye agresifsiniz bugün. Suyu bitti herhalde. Arkadaşlar bir su getirin de içsin'' sözlerini ifade edince Zileli'de ''Siz çayınızı için'' tavrı ile karşılık verdi.

Sizi perişan edeceğim

Ümit Zileli'nin ısrarlı tavırları karşısında sinirlenen Akyüz öyle bir tepki göstermeye başladı ki... Hakaretler ve tehditler havada uçuştu. Akyüz ''Şu görüntüleri başa alırsanız sizi perişan edeceğim'' sözlerini kullanınca Zileli ''Siz kimi perişan ediyorsunuz'' karşılığını verince moderatör araya girmek zorunda kaldı

Etiketler :