Canlı yayında küfür eden Şeyh

Canlı yayında küfür eden Şeyh

Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan ünlü din adamı Şeyh Nazım Kıbrısi canlı yayında küfürü basınca izleyenler hayretler içinde kaldı...

CNN Türk ekranlarında Cüneyt Özdemir'e konuk olan Şeyh Nazım Kıbrısi  canlı yayında ettiği küfürle izleyenleri hayretler içinde bıraktı.

Şili'deki maden kazasında yerin 700 metre altında mahsur kalan ve nefes kesen bir operasyonla kurtarılan 33 madenciden 4'ünün krendisini ziyaret etmesiyle yine gündeme gelen ünlü 'din adamı' Şeyh Nazım Kıbrısi, 5N 1K'da Özdemir'in sorularını yanıtladı. Kendine özgü üslubu ve esprili ifadeleriyle dikkat çeken şeyh, programın sonlarına doğru fena coştu. Kıbrısi 'pe.....ler' diyerek küfürlü ifadeler de kullanmaya başlayınca Özdemir müdahale etmek zorunda kaldı.

'Çoluk çocuk izliyor sayın Kıbrısi' diyen Özdemir konuğunu uyararak 'RTÜK'le başımızı belaya sokmayın' dedi. Kıbrısi ise 'Boş ver izlemesinler' cevabını verince Özdemir söyleşiyi daha fazla uzatmadan bağlantıyı sonlandırdı. Özdemir, izleyenlerden de küfürlü ifadaler yüzünden özür diledi.

 İşte O Anlar...

Kaynak: Gazeteciler

Etiketler :