Canlı yayında Sergen Yalçın geyiği

Canlı yayında Sergen Yalçın geyiği

NTV ekranlarında Sergen Yalçın geyiği. Sergen'in İbrahim Üzülmez'e yaptığı şaka gündeme gelince canlı yayında ilginç diyaloglar yaşandı...

NTV ekranlarında canlı yayında Sergen Yalçın şovu yaşandı. Ünlü yorumcu Beşiktaş'ın Viktoria Plzen'le yaptığı Uefa Ligi ön eleme maçı sonrası Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Üzülmez'le ilginç diyaloglar yaşadı.

Sergen maç sonrası stüdyoda maçı yorumlarken İnönü Stadı'nda İbrahim Üzülmez'le canlı bağlantı kuruldu. Beşiktaş'ın Viktoria Plzen'le yaptığı ilk maçta Sergen soyunma odasına girerek 36 yaşındaki İbrahim'e 'Yeter artık bırak İbo' yazılı imzasız bir not bırakarak ilginç bir şaka yapmıştı. NTV muhabiri İbrahim'e Sergen'in yaptığı sürprizi hatırlatarak 'yeni şakalar geldi mi, Sergen şu anda stüdyoda?' diye sordu. İbrahim ise 'Bugün böyle bir notla karşılaşmadım. Sergen'e kızgınım aslında. Keşke O'nu daha fazla izleme şansımız olsaydı, keşke daha fazla sahalarda O'nun futbolunu izleyebilseydik' diyerek eski takım arkadaşına göndermede bulundu.

Sergen ise stüdyadaki gülüşmeler eşliğinde, İbrahim'in disiplininden, profesyonelliğinden söz ederken övgüler dizmeye başlayınca Milliyet yazarı Mehmet Demirkol 'dediğimi yap ama yaptığımı yapma diyorsun yani' dedi. Ünlü yorumcu, Demirkol'u doğrulayarak 'gençlere de aynısını söylüyorum zaten' dedi.

İşte o anlar:



GAZETECİLER.COM

Etiketler :