Canlı yayında yönetmenle kavga etti

Canlı yayında yönetmenle kavga etti

Kanal 7'de yayınlanan İzzet Yıldızhan Show'da dün gece garip bir kavga yaşandı. Yıldızhan yönetmeni ile kavga etti

İzzet Yıldızhan Kanal 7'de pazar geceleri yayınlanan İzzet Yıldızhan Show ile ekranlara geri döndü. Yıldızhan dün yayınlanan ikinci bölümde ekranların sevilen programı Komedi Dükkanı'na özenmiş olacak ki yönetmeni ile kavga etti.

Aslında herşey Yıldızhan'ın geçen hafta program formatı gereği, "nişan düğün videolarınızı bize yollayın" demesi ile başladı.

Programının yönetmeni de izleyicilerden gelen bir nişan videosunu canlı yayında stüdyodaki monitörlere yansıttı. Görüntülerde dans eden bir çiftten başka kimse olmadığı için Yıldızhan bir süre sonra "Ne bu?" diye çıkıtı. Videoyu kastederek "Ne var ne yapacağız?" diye soran Yıldızhan'a yanıt yönetmenden geldi. Sesini stüdyoya veren yönetmen şöyle konuştu:

"Siz format gereği nişan düğün özel günlerinizi bize gönderin dediniz ya, göndermişler arkadaşlar ama isimleri cisimleri yok."

SENİN ŞEYİNİ BEN DÜZELTEYİM

Yıldızhan bu sözler üzerine ekranların eğlenceli programı Komedi Dükkanında Tolga Çevik'in ikide bir yönetmeni ile atışmasına özenmiş gibi sert bir yanıt verdi:

"Başkasını seçseydin kardeşim sen de. Biz ne diyeceğiz şimdi?"

Yönetmenin "bence düzeltme yapın, irtibat numarası da yollasınlar videoları ile birlikte" şeklindeki sözleri üzerine Yıldızhan sinirlenerek, videoyu kastederek "sen bunu boşuna verdin ozaman" dedi ve şöyle devam etti:

"Şimdi bunu düzelteyim. Yani senin şeyini ben düzelteyim o zaman"

Yıldızhan bu yanıtı verirken yönetmenin videoyu oynatmaya devam etmesi üzerine de "dur kardeşim ben konuşuyorum önce!" diyerek çıkıştı.

İşte Yıldızhan'ın yönetmeni ile gerilimli bir şekilde sürdürdüğü bu konuşma ve devamında yaşananlar:



 

Etiketler :