Canlıda uçma rezaleti sürüyor!

Canlıda uçma rezaleti sürüyor!

Daha önce Esra Ceyhan'ın programında 'uçma' teşebüsünde bulunan şahıs yine canlı yayında şov yaptı, yine uçtu, izleyenleri çileden çıkardı!

Canlı yayında uçma rezaletinde yeni perde! Daha önce Esra Ceyhan'ın programına çıkan kişi bu kez Kanaltürk ekranlarında boy gösterdi. Yine 'uçtu' yine bağırdı çağırdı, kendinden geçti.

Kendisine 6 yaşında özel bir enerjinin gönderildiğini iddia eden Sabri Yıldız, bu enerji sayesinde yeryüzündeki herşeyi bildiğini ve her soruya cevap verebildiğini belirtiyor. Kendisinin biyoenerjiyle insanları iyileştirdiğini iddia eden diğer konuk  Alaaddin Sunar, Sabri Yıldız'a tepki göstererek "Sizin yüzünüzden bize şarlatan gözüyle bakıyorlar" dedi. Bu sözler karşısında savunmaya geçen Sabri Yıldız tehditler savurmaya başlayarak; "Benimle konuşurken dikkat edin. Benimle dalga geçenlere araba çarptığı, tren çarptığı oldu" dedi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
8 Aralık'ta katıldığı bir televizyon parogramında da havada durduğunu iddia eden adam aynı şekilde kendini yerlere atmış, vatandaşlar tarafından tepki çekmişti. 

 

Etiketler :