Cansuyu Filistinlilere Lübnan'da Ulaştı

Cansuyu Filistinlilere Lübnan'da Ulaştı

Lübnan’daki Filistinliler'e Cansuyu ulaştı

Cansuyu Derneği Ramazan’da yüzleri güldürmeye devam ediyor. Lübnan’da bulunan Filistinli mültecilerin barındığı kamplara ulaşan Cansuyu ekipleri, Ramazan’ın bereketini Filistinli mültecilerle paylaştı. Sayda şehrinde iftar organizasyonu düzenleyen Cansuyu, 500 kişiye gıda yardımında bulundu. Sur kentindeki mülteciler de unutulmadı. Bu kamplarda barınan 500 kişiye kumanya dağıtımında bulunan Cansuyu, Sur kentindeki mülteci kampında  düzenlediği iftar programı ile gönülleri fethetti.

 

Yurt içinde olduğu kadar yurt dışındaki yardım çalışmalarına ara vermeden devam eden Cansuyu ekipleri Filistinli mültecileri bu Ramazan’da da unutmadı. Lübnan’daki mülteci kamplarında 1000 kişiye gıda dağıtımında bulunan Cansuyu, düzenlediği iftar programları ile yurtlarında koparılmış Filistinli mültecilere bayram sevinci yaşattı.

 

Cansuyu Derneği Genel Sekreteri Muhammet Polat, Lübnan’da bulunan mülteci kamlarındaki yaşantıyı bizzat yerinde gördüğünü belirterek, bu kamplardaki yaşantının içler acısı olduğunu vurguladı. Filistinli mültecilerin barındığı bu kamplara yardımlarını sürdüreceklerini kaydeden Polat, “Yurtlarından ayrı düşmüş, aileleri parçalanmış Filistinli mültecilerin zor günlerinde yanında olmak boynumuzun borcudur” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :