Carlos Fener'e veda ediyor

Carlos Fener'e veda ediyor

Fenerbahçe'nin ünlü solbeki Roberto Carlos'un, Fluminense'yle anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü.

Brezilyalı yıldızın aynı zamanda eski takımı Palmeiras'tan gelen teklifi de değerlendirebileceği belirtildi.

Roberto Carlos'un transferini gündeme taşıyan ve Roberto Carlos'un Fenerbahçe'den ayrılacağını iddia eden Brezilya'dan Goal.com'un haberine göre; Roberto Carlos'un Fenerbahçe'den ayrılacağı öne sürüldü. Brezilya spor basınının en güçlü sesi olarak nitelendirilen Globo Esporte kaynaklı haberlere göre Fenerbahçeli futbolcu, bir süredir Fluminense takımıyla görüşürken, Palmeiras'tan gelen teklifi de değerlendiriyor.

İki takımdan birini seçmesine kesin gözüyle bakılan Roberto Carlos'un, Fluminense Başkanı Celso Barros'la bugüne dek beş kez görüştüğü ve altıncı görüşmesini de bugün yapacağı öne sürüldü. Bilindiği gibi daha önce Fenerbahçe'yi de çalıştıran Fluminense takımının teknik direktörü Carlos Alberto Parreira, imkânları olması durumunda Roberto Carlos'u kadrolarına katmayı çok isteyeceklerini açıklamıştı.

Bir süredir Brezilya'da bulunan Roberto Carlos'un, olası bir Fluminense ya da Palmeiras transferi durumunda, Fenerbahçe'yle olan sözleşmesini nasıl feshedeceğiyse şimdilik bilinmiyor. Bir süre önce Roberto Carlos'un, maaşlarını geç aldığı gerekçesiyle Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet ettiği öne sürülmüş; ancak bu iddialar bizzat Brezilyalı yıldız tarafından yalanlanmıştı.

Etiketler :