Carlos Trabzonspor'u gözüne kestirdi!

Carlos Trabzonspor'u gözüne kestirdi!

Trabzonspor maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan kırmızı-beyazlılarda idman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, çalışmalarının çok keyifli ve güzel bir atmosferde devam ettiğini söyledi.

Milli maçlar nedeniyle lige ara verildiğini anımsatan Carlos, takımın maç temposunun düşmemesi için hafta sonu bir hazırlık maçı yapmayı planladıklarını aktardı.

Ligin 8. haftasında Trabzonspor ile yapacakları maça değinen Carlos, bu maçın zor geçeceğini dile getirerek, "Üst sıraları zorlamayı hedefliyoruz. Trabzonspor'un çok iyi oyuncuları var ve kaliteli bir takım. Kendi evlerinde oynayacaklar fakat biz de o takımı sürprize uğratacak kadar kaliteli bir kadroya sahibiz. Bu yüzden çok güzel bir maç olacak" diye konuştu.

Sivasspor kupada finali hedefliyor

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Sivasspor'un Ankaragücü ile eşleştiğinin hatırlatılması üzerine Carlos, "Galibiyetlerle devam edeceğiz. Evimizde oynadığımız her maçta galibiyet almamız çok önemli. Taraftarımız da takımımızdan galibiyetler bekliyor, bu da çok önemli. Kupada finali hedefliyorum. O yüzden bu yolda bir adım daha atmak için Ankaragücü maçını kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı ekibin Avrupa kupalarına gitme hedefinden sapmadığını ve takımın mutlu bir şekilde maçlara hazırlandığını aktaran Carlos, şunları kaydetti:

"Keyif içinde çalışıyoruz ve doğru yoldayız. Her maç elimizden gelenin en iyisini yapıp iyi yerlere gelmeye çalışacağız. Hedeflerim hala devam ediyor. Hedefim, ilk olarak Avrupa liglerinde mücadele etmek ve daha sonrasında bu takımı şampiyonluğa kadar ilerletmek."

İdman

Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Kondisyon ve istasyon çalışmalarıyla devam eden antrenman, koşuyla sona erdi.

Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarının kadrosunda bulunan Ümit Kurt, Cihan Özkara ve Milan Borjan'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Adem Koçak, John Utaka ile izinli Kamil Grosicki ve Aatif Chahechouhe katılmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.