Carvalhal'den TFF'ye sitem!

Carvalhal'den TFF'ye sitem!

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 ile geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 ile geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu. Maçın kısa bir değerlendirmesini yapan Carvalhal, sözlerini TFF'nin maç programına eleştiri de bulunarak tamamladı.

 
Maçın bir değerlendirmesini yapan Carvalhal: "Bu maçla ilgili ne söyleyebilirim; ilk yarıda şanslıydık.;Daha sonrasında da akıllı davrandık ve bitirişleri iyi yaptık. İlk yarıdaki oyunumuzda birinci ve ikinci topları çok kaybettik, rakip kadar agresif olamadık. Çok dağınıktık. İkinci yarıda ise daha akıllıca oynadık. Oyuncularımız birbirine daha yakındı ve agresifliği üst seviyeye çıkardık. Sonucunda da maçı kazandık. Devre arasında oyuncularıma dediğim bir şey vardı; sahada hangi takım düzenini kaybederse o takım maçı da kaybedecektir. Sanırım da dediğim gibi oldu. Önceden de söylüyordum şimdi de tekrar etmem gerekirse Beşiktaş bir takım olgusu içerisinde. Bunu tekrardan gördük. İsim olarak kimn oynadığı önemli değil. Sahaya giren herkes görevini yerine getirdi ve bunun sayesinde de yenilmez olarak yolumuza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.
 
ÇİZGİNDEN ÇIKAN TOP İÇİN...
 
İlk yarının 36. dakikasında yaşanan ve Cenk'in çıkardığı ancak Antalyaspor'lu oyuncuların topun çizgiyi geçtiğine yönelik itirazları bulunan pozisyon hakkında fikri sorulan Portekizli hoca; "Ben devre arasında kimseyle bu pozisyonu konuşmadım. Pozisyona da uzaktım, göremedim. Televizyondan da izleyemediğim için yorum yapamayacağım. Yorumu sizlere bırakıyorum. Markus Merk gibi dünyanın en iyi hakemlerinden birisiy yorumcu olarak görev yapıyor, o yorumlayabilir. Hocaların görevi yorum yapmak değil." dedi.
 
FEDERASYONA SİTEM!
 
Son olarak söylemek istedikleri olduğunu belirten Carvalhal sitem dolu bir ses tonuyla şu cümleleri kurdu: "Ligin ilk periyodunda üç günde bir maç oynuyorduk. Ligin durumunu anlıyoruz. Kısa sürede çok maç oynadık. Şimdi salı günü G.Antep'le oynayacağız. Bu maçtan sonra Kayserispor maçının hangi gün olacağını merak ediyorum. Ya cumartesi ya da pazar olacaktır. Dikkat etmemiz gereken bir şey var; bu maçlarında arkasından da Mersin İdman Yurdu maçı ve Fenerbahçe maçları var. Arada da Avrupa maçımız var. Bir haftada üç maç oynayacağız mi oynamayacağız mı merak ediyorum. Aynı zamanda da Avrupa Ligi olmadan da hangi takım 7 gün içerisinde üç maç oynayacak merak ediyorum. Bu Türk futbolunu da bir aynası olacaktır. Eğer bu sadece Beşiktaş'a olacaksa üç ciddi maçın ardından Braga maçına çıkmak ne kadar doğru olacak?"
 
sporx 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.