CAS' tan Fenerbahçe'nin cezasına onay

CAS' tan Fenerbahçe'nin cezasına onay

CAS, UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasını onadı.

Fenerbahçe, Cuma günü yapılacak olan kura çekimine katılamayacak. Ayrıca Fenerbahçe bu sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanırsa yine önümüzdeki yıl Avrupa kupalarında yer alamayacak.

mehmet demirkol cezayı yorumladı

CAS'ın kararının açıklanmasının hemen ardından NTVSPOR'a konuşan Demirkol'un canlı yayındaki açıklamalarından satır başları şöyle: "Söyleniyordu beklenen gibi bir kara değildi. Ne etkileri olacak ona bakmak lazım Fenerbahçe'nin ekonomisine yönetime Lig'e etkisi olacak. Bu zaman kadar iyi yönetilemeyen bu konu daha iyi yönetilebilir. UEFA daha detaylı kararı açıklar bu seneden mi başlayacak göreceğiz. Fenerbahçe için neler olacak göreceğiz.

İlk ceza verildiğinde takımdan bir çok oyuncu ayrılmıştı

Bu durumdayken Emenike transfer edilmişken böyle gider bu kadro. Bir oyuncu ben gitmek istemiyorum demediği sürece bu kadro bozulmayacak tepkileri olacak mı göreceğiz. Fenerbahçe kongresinde neler olacak onu merak ediyoruz.!

CEZA 2 YILA İNDİRİLMİŞTİ

F.Bahçe'nin, UEFA Disiplin Kurulu'nun, Süper Lig'de 2010-11 sezonuna ilişkin şike davasıyla ilgili verdiği 2+1 yıl men cezası için UEFA Tahkim Kurulu'na yaptığı itirazla ceza 2 yıla düşürülmüştü.

CAS'ın Beşiktaş ile ilgili kararını ise 30 Ağustos'ta açıklaması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.