Cavcav F.Bahçe'den intikam alacak

Cavcav F.Bahçe'den intikam alacak

Süper Lig'de geçen hafta Fenerbahçe'nin Hacettepe'yi 7-0 gibi farklı bir skorla yendiğini hatırlatan Cavcav, ''Bu yüzden moralli bir Fenerbahçe ile oynayacağız. Ama inanıyorum ki Gençlerbirliği futbolcuları bu maçta skoru lehimize çevirecek iyi bir futbol

Süper Lig'de geçen hafta Fenerbahçe'nin Hacettepe'yi 7-0 gibi farklı bir skorla yendiğini hatırlatan Cavcav, ''Bu yüzden moralli bir Fenerbahçe ile oynayacağız. Ama inanıyorum ki Gençlerbirliği futbolcuları bu maçta skoru lehimize çevirecek iyi bir futbol ortaya koyacaklar. Kardeş takımımız Hacettepe'nin canı yandı. Biz de onların canını yakmak için uğraşacağız'' diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın karşılaşmayı izlemeye gelip gelmeyeceği konusunda da açıklama yapan Cavcav, ''Şu an için herhangi bir gelişme yok. Sayın Aziz Yıldırım Türk futboluna ve Fenerbahçe'ye büyük hizmetler vermiş birisi. Yaptığı tesisler ortada. Ankara'ya gelip misafir olması bize onur verir. Kendilerine bir davette bulunacağız. Gelirlerse onları misafir etmekten onur duyarız'' dedi.

Cavcav, Gençlerbirliği'nin ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitiremediğini dile getirerek, ''İkinci yarıya iki deplasman maçıyla güzel başladık. Fakat sahamızdaki Bursaspor yenilgisi bizi hayal kırıklığına uğrattı. Ama sonrasında Eskişehirspor deplasmanında alınan beraberlik de iyi bir sonuçtu'' ifadelerini kullandı.

Etiketler :