Çay Tv Artık Bursa'da da Hizmet Verecek

Çay Tv Artık Bursa'da da Hizmet Verecek

Çay Televizyonu gerek ülke gerekse dünya genelinde farklı yerlerde yaşayan milyonlarca Karadenizliye ulaşabilmek için yapılanmasını sürdürüyor.

Avrupa Temsilciliğinin Almanya da hizmete girmesinin ardından bu kez Çay Televizyonu Bursa Temsilciği hizmete başladı. Bir süre önce faaliyete geçirilen ve Ahmet Kara’nın temsilciliğe atanmasıyla başlayan süreçte Çay Tv Bursa da yaşayan binlerce Karadenizlinin bir adım daha yakınına ulaştı. Çay Televizyonu Bursa Temsilciğinin hizmete başlaması nedeniyle düzenlenen yemekte Bursa da hizmet veren onlarca dernek başkanı bir araya geldi. Çay Tv Bursa Temsilcisi Ahmet Kara tarafından ağırlanan dernek başkanları Çay Tv’nin Bursa da temsilcilik açmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yemeğe katılımdan mutluluk duyduklarını ifade eden Çay Tv Bursa temsilcisi Ahmet Kara önemli hizmetler vereceğiz dedi.

------------------------------------- ---------------------------------------- ------------------------------------------------------ ------------------------------------

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :