Çaykur Rizespor, Bodrumspor maçına odaklandı.

Çaykur Rizespor, Bodrumspor maçına odaklandı.

Yeşil-mavili takımın oyuncusu Olawoyin:"Bodrum'a maçı kazanmaya gideceğiz"

RİZE (AA) - Spor Toto 1. Lig'de 12 Mart Pazar günü deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu İbrahim Olawoyin, Bodrumspor deplasmanına galibiyet için gittiklerini söyledi.

Nijeryalı oyuncu, Mehmet Cengiz Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Yılport Samsunspor ile oynadıkları karşılaşmada 2-0 mağlup olduklarını hatırlatarak, bu maçtaki yanlışları düzeltmek için çalıştıklarını belirtti.

Hafta sonu Bodrumspor karşısında zor bir maça çıkacaklarına dikkati çeken Olawoyin, "Bodrumspor maçına odaklandık. Bodrum'a maçı kazanmaya gideceğiz. Samsunspor maçında aldığımız mağlubiyeti hem biz hem de taraftarımız unutmak istiyoruz. İyi hazırlanıyoruz. Hocalarımız mental olarak iyi hazırladı. Biz de kendimizi hazır hissediyoruz." dedi.

Olawoyin, Rize'de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "İki aydır iyi bir ortamda çalışıyorum. Kendimi oldukça iyi hissediyorum. Umarım sonuna kadar böyle devam eder ve hedefimiz olan Süper Lig'e yükseliriz. Ben de bu hedef için elimden geleni yapmaya çalışıyorum." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.