Çelik, son anket sonucunu açıkladı

Çelik, son anket sonucunu açıkladı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Çelik, Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirirken, yapılan son anketin sonucunu da açıkladı.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kılıçdaroğlu'na da sert cevap verdi.

Çelik'in açıklamalarından satırbaşları şöyle;

İMAN ETMESİ FİRAVUNU KURTARMADI

- Tamamen insani uygulamalardır. Sadaka kültürü diyenler aslında sosyal devletin en olduğunu bilmiyorlar. CHP'ye bütünleştirici diyelim. Kılıçdaroğlu bölücü kimdir incelesin. En homojen dağılım AK Parti'de. Komşumuzun etnik kökenini araştırır hale geldik diyor. Biz araştırma içinde değiliz. Siz yapıyorsanız bu sizin ayıbınızdır. Firavun'un iman etmesi boğulurken imanı kabul edilmemiştir.

- Müslüman adam küfreder mi diyor. Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik ben Sayın Başbakan'ın ağzından küfür duymadım. Sayın Kılıçdaroğlu müslüman iftira eder mi? Çamur atar mı? Karalar mı? İnsanları töhmet altında bırakır mı? Kamuoyu kimin kaç krat olduğunu biliyor.

"PKK'YI MECLİSE Mİ TAŞIDINIZ?"

- Kılıçdaroğlu bula bula Hizbullahçıların derneğini ziyaret etmişler diyor. Legal derneği ziyarette beis yok. Böyle yaklaşırsanız illegalitenin zeminini genişletirsiniz. Siz SHP döneminde DEP'i Meclis'e taşırken PKK'yı da mı Meclis'e taşıdınız?

- İki bir maskesini indireceğim diyor. Maskesi olmayanın maskesini indiremezsiniz. Sizi en iyi Dersimli hemşehriler bilir. Yargı sizin ya da bizin arka ve ön bahçesi olmasın adaletin bahçesi olsun diyoruz. Ele geçirme paranoya haline geldi. Böyle sakat mantık olur mu?

- Kılıçdaroğlu organizasyon para mı kazandıracak diyor? CHP'nin çapı bu. Dünya çapında bir organizsyon yapılıyor. Kılıçdaroğlu sokaklarda insanların çantayla dolaşacağını zannediyor.

"CHP TÜRKİYE'NİN ESKİYEN PARTİSİ"

- Siz Türkiye'nin en eskiyen partisisiniz. Partiler şarap değil ki. Bir iddiayı ortaya atıyor, mahkemeler tespit edilmemişse kusura bakmayın insanları karalama hakkına sahip değilsiniz.

- MHP'nin tabanı milliyetçi muhafazakardır ama yönetimi ulusalcıdır. Ulusalcılık bütün manevi sinirleri alınmış biçimidir. Tabanı yönetimden ayrı tutuyorum. Bir çok ilde yere seçimde CHP ile MHP paslaşmıştır.

- Darbeler karşısında tavırları aynıdır, statakocudurlar. Koalisyon lafı kullanıldığı zaman bu iki partile siyam ikizleri denir. Sinik ve içine kapanmacı politikaları örtüşüyor.

- Mumcu'yu, Gaffar Okan'ı, Hrant Dink'i öldüren aynı alçak zihniyettir. Mutki'de toplu mezarların aranmasından söz ediyorsanız işte bu ortamı AK Parti başarmıştır. Faili meçhuller AK Prati döneminde bitmiştir.

- Bahçeli diyor ki sipariş anketlerle AK Parti başarılı gösteriliyor diyor. Yapmayın Sayın Bahçeli anketler sipariş üzerine yapılır. Siyasi partiler firmalar, kuruluşlar anket yapar. Anketler bizim yüzümüze tutulmuş

"SON ANKETTE AK PARTİ YÜZDE 50'NİN ÜSTÜNDE"

- 2011 Ocak ayına ait 5369 denek üzerinde 7 bölgede yapılan araştırmayı Pollmark yapıyor.

- En homojer parti AK Parti çıkıyor. Eğitimli kesimden alması gerektiği oyu alıyor. 50 yaş üstü olanlar CHP'ye oy veriyor. Onların bir kısmı bir kısmı daktilo kullandığı için. En beğendiğiniz liderde Sayın Başbakan en yakın rakibine 5 kat fark atıyor.

- CHP'nin oyun 23'ün biraz üstünde. MHP baraj civarında. AK Parti yüzde 50'ye yakın. 

Etiketler :