Cem Garipoğlu asılı olarak bulundu

Cem Garipoğlu asılı olarak bulundu

Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına mahkum edilen Cem Garipoğlu'nun intihar ettiği iddia ediliyor.

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan, Silivri’de 5 No'lu L tipi kapalı cezaevinde yatan Cem Garipoğlu öldü.

ASILI OLARAK BULUNDU

Cezası kesinleştikten sonra Silivri 5 No'lu Cezaevi'ne sevk edilen Garipoğlu'nun, bugün tek kişilik odasında, kendini asmış halde bulunduğu belirtildi.

Cem Garipoğlu intihar etti İZLE

ÖLDÜĞÜ SABAH SAYIMINDA ORTAYA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, cezaevinde tek kişilik odada kalan Cem Garipoğlu, sabah sayımında ölü bulundu. Adliye kaynaklarının da doğruladığı olayla ilgili savcının cezaevindeki incelemesi devam ediyor.

Garipoğlu'nun cenazesi, işlemlerin ardından cezaevinden Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek.

VAHŞİCE ÖLDÜRMÜŞTÜ

Lise öğrencisi Münevver Karabulut 3 Mart 2009'da erkek arkadaşı Cem Gariboğlu tarafından vahşice öldürülmüştü. Genç kızın başını testereyle kesip cesedini İstanbul Etiler'deki bir çöp konteynerine bıraktığı ortaya çıkan Cem Garipoğlu 197 gün sonra teslim olmuştu. Garipoğlu 18 Kasım 2011'de 24 yıl hapse çarptırılmıştı. Cinayet uzun süre Türkiye gündeminde kalmıştı.

 

 

 

REKOR TAZMİNATA ONAY

İstanbul Bahçeşehir'de 3 Mart 2009 tarihinde, sevgilisi Cem Garipoğlu'nun villasında öldürüp başını testereyle kestikten sonra Etiler'de bir çöp konteynerine attığı Münevver Karabulut'la ilgili rekor tazminat davası, onamayla bitmişti.

Karabulut Ailesi'nin 2 milyon TL tazminat talep ettiği dava, 8 Ekim 2013 günü karara bağlanmış, Küçükçekmece 5'inci Aile Mahkemesi, Cem Garipoğlu ile babası Mehmet Nida ve annesi Tülay Makbule Garipoğlu'nu, Karabulut Ailesi'ne 37 bin 500 lira maddi, 1 milyon 250 bin lira da manevi tazminat ödemesine mahkum etmişti. Garipoğlu Ailesi'nin kararı temyize götürmesi üzerine dosyaya bakan Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, 14 Mayıs 2014'te mahkemenin tazminat kararını onamıştı.

'34 YAŞINDA CEZAEVİNDEN ÇIKACAĞIM' DEMİŞTİ

Habertürk'ün bir süre önce cezaevinde görüştüğü 22 yaşındaki Cem Garipoğlu, 34 yaşında cezaevinde çıkacağını ve yeni bir hayata hazırlık yaptığını söylemişti.

24 yıla mahkûm olan Garipoğlu, "2025'te buradan tahliye olduktan sonra Çin'e gidip uluslararası hukuk okumak istiyorum. Daha önce 1-1.5 yıl Çin'de yaşamıştım.

Çince konuşmayı ve yazmayı biliyorum. Sevdiğim bir ülke. En çok gelecek vaat eden ülke olarak görüyorum. Bu nedenle Çin'e yerleşip eğitimimi tamamlamak istiyorum. 34'üncü yaşıma hazırlanıyorum" diye konuşmuştu.

Cinayetle ilgili hiçbir soruya yanıt vermeyen Garipoğlu, kamuoyu baskısı nedeniyle en üst sınırdan hapse mahkûm olduğunu söylemiş, adil yargılama yapılmadığını öne sürmüştü. Garipoğlu, spor yaparak kendine baktığını da belirtmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.