Cemaatı suçlayan konuğu fena bozdu!

Cemaatı suçlayan konuğu fena bozdu!

Cüneyt Özdemir, kopya skandallarında cemaati suçlayan konuğunu canlı yayında fena bozdu: 'Elinizde belge yoksa kimseyi suçlamayın'

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 5N 1K, ataması yapılmayan öğretmenlerin sorunlarını ekrana getirdi. Programa Cüneyt Özdemir'in konuğuna verdiği'cemaat ayarı' damga vurdu.

Ataması Yapılmayan Öğretmenler Derneği adına programa katılan Yasemin Çakıcı, KPSS sınavlarında yaşanan kopya olaylarına dair ilginç bir iddiada bulundu. Çakıcı, koya skandalarında birilerinin korunduğunu söylerken, Gülen Cemaati'ni suçladı. Perde arkasında Cemaat'in olduğunu düşünüyorum' diyen genç öğretmene Cüneyt Özdemir'den sert bir uyarı geldi. 

Özdemir, konuğuna 'cemaatin suçlu olduğuna dair bir belge, kanıt var mı elinizde?' diye sordu. 'Hayır' cevabını alan Özdemir, cemaat adı altında yaratılan algıyı eleştirdi. 'Ne olsa cemaat deniyor' diyen Özdemir, şöyle devam etti:

'Eğer elinizde bir bilgi, belge varsa seve seve yayınlarım, ancak yoksa böyle kişisel izlenimlerle hiç kimsenin ya da hiç bir çevrenin bu programda töhmet altında kalmasını istemiyorum."

İşte o anlar: 


 

Etiketler :