Cemaatle AK Parti arasında güç savaşı iddiasına gülerim

Cemaatle AK Parti arasında güç savaşı iddiasına gülerim

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadeye çağrılmasıyla başlayan yargı kriziyle ilgili "Cemaatle AK Parti arasında bir güç savaşı iddialarına gülerim" dedi.

 

İmralı'da PKK lideri Öcalan'la görüşmeleri yürüten MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın özel yetkili savcı tarafından ifadeye çağrılmasıyla "Cemaat/AK Parti krizi"iddiaları ortaya atılmıştı. Erdoğan, o iddialara tepki vererek "Bunlara ancak gülerim" ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan şu açıklamayı yaptı;

"Buna gülerim. Biz de medyadan öğreniyoruz. Üzülüyoruz. Zaman zaman bazı arkadaşlarımız inanmaya da başlıyorlar. En yakın mesai arkadaşıma karşı yapılmış olan bu olay dünyada eşi benzeri olmayan bir olay. Bu çok ciddi bir yargı vesayetidir.

"HALA GÖRÜŞMELER VAR"

Bunlar üzücü şeyler. Biz mesafe almak istiyoruz. Terörle mücadelede mesafe konusunda biz adayla görüşme yapmayız. Ama yaptırırız. Hala görüşmeler var. Çünkü netice almamız lazım. Işık olduğu sürece devam ederiz. Baktık olmuyor bırakırız. Bunlar üzücü şeyler. Biz mesafe almak istiyoruz. Terörle mücadelede mesafe konusunda biz adayla görüşme yapmayız. Ama yaptırırız. Hala görüşmeler var. Çünkü netice almamız lazım. Işık olduğu sürece devam ederiz. Baktık olmuyor bırakırız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.