Cemil Çiçek'e hakaret yağdırdı

Cemil Çiçek'e hakaret yağdırdı

Muharrem İnce: Cemil Çiçek istifa etmelidir. Eşkiya gece yarısı meclise indi

Millet iradesini hiçe sayarak kürsüyü işgal eden CHP'li vekiller, meclisteki kavganın ardından kameralar karşısına çıkarak açıklama yaptı. Açıklamayı yapan CHP Grup başkanvekili Muharrem İnce, meclis başkanı Cemil Çiçek hakkında çok sert açıklamalar yaptı.

FAŞİST AKP'NİN SON GÖRÜNTÜLERİ
Bir milletvekiline ve parti grubuna yakışmayacak sözler sarf eden İnce TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i istifaya davet ederek ' ' Geçmişte bu tartışmalarda bir sayın milletvekili yaşamını yitirmiştir. Bugün birileri yaşamını yitirmediyse bu tesadüftür. Ne yazık ki eşkıya gece yarısı Meclis'e gelmiştir. Türkiye'de faşist bir iktidar, eşkıya Meclis anlayışı hüküm sürmektedir. Kaba kuvvet kullanan, yolları kesen, güçlü kuvvetli gençlere barikat kurduran, orman kanunu işletmek isteyen, ilkesiz, kavgacı, faşist AKP'nin son görüntüleriydi bunlar. ' dedi.

CEMİL ÇİÇEK ERDOĞAN'IN EMİR ERİDİR
' Bunlardan korkacak halimiz yok. ' diyen İnce sözlerini şöyle sürdürdü:
Karşılık vermediysek kendimize yakıştıramadığımızdandır. Meclis TV'nin yayının kesilmesiyle başlayan süreç soru önergelerimize yanıt verilmemesi, araştırma önergelerimizin ciddiye alınmaması. Bu Meclis'i biz engelliyormuşuz. Kimi kandırıyorsunuz.Meclis açıkken bu hükümet kanun hükmünde kararnameler çıkarmadı mı? Meclis Başkanı TBMM Başkanı değildir, Tayyip Erdoğan'ın emir eridir. Cemil Çiçek istifa etmelidir. Meclis'in onurunu kurtarmalıdır. Yasamanın başındaki kişi böyle davranamaz. Cemil Çiçek, onbaşı bile olamamıştır, emir eridir. ' diye konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.