Cenaze aracı kaza yaptı

Cenaze aracı kaza yaptı

Sürücü bütün müdahalelere rağmen kurtulamadı.

D-100 Karayolu Sefaköy mevkiinde bariyerlere çarpıp takla atan cenaze aracının sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Cenaze aracının içinde bulunan boş tabut ise araçtan fırlayarak, parçalandı.
Olay, D-100 Karayolu Çobançeşme Fidanlık mevkii, güney istikametinde, saat 00.00'da meydana geldi. Hüseyin Köse yönetimindeki 34 GOT 47 plakalı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait resmi araç, önce yol kenarındaki bariyerlere ardından da aydınlatma direğine çarptı. Takla atan cenaze aracı yaklaşık 50 metre sürüklendi. Sürücü Köse, devrilen minibüs içinde sıkıştı. Köse'ye ilk müdahaleyi olay yerinden geçmekte olan Çevik Kuvvet polisleri yaptı. Olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri, Köse'nin öldüğünü tespit etti. Köse'nin cesedi sıkıştığı yerden itfaiyenin çalışmasıyla kurtarıldı. 2 çocuk babası Köse'nin cesedi, Rumeli Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

TABUT ARAÇTAN FIRLAYIP PARÇALANDI

Öte yandan araç içinde bulunan boş tabut da kazanın şiddetiyle minibüsün içindeki mekanizmadan çıktı. Tabut yaklaşık 50 metre ötede paramparça vaziyette bulundu.
Cenaze aracının sağ şeritten ilerlediğini ifade eden görgü tanığı Kemal Aksoy, "Cenaze aracı önce bariyerlere, sonra ise aydınlatma direğine çarptı. Takla atan minibüs uzun bir süre sürüklendi. Kaza esnasında minibüsün arkasından geçmekte olan Çevik Kuvvet polisleri de yaralı sürücüye yardım etti. Ancak sürücü kurtarılamadı." diye konuştu.
Kaza nedeniyle Ankara istikametinde yaklaşık 30 dakika ulaşıma kapatılan yol, kaza yapan aracın kaldırılması ve temizlik işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeniden açıldı.
Bu arada, Köse'nin sıkıştığı yerden kurtarılması çalışmaları sırasında, aracın radyosunun açık kaldığı ve şarkılar çalmaya devam ettiği görüldü.

Etiketler :