ÇERÇEVE DERGİSİ DİJİTALLEŞİYOR!

ÇERÇEVE DERGİSİ DİJİTALLEŞİYOR!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) bünyesinde yayın hayatını sürdüren Çerçeve Dergisi dijitalleşiyor

Çerçeve Dergisi’nin 1992 yılında başlayan hikâyesi, bugün daha güçlü adımlarla yoluna devam ediyor. Türkiye ve dünya gündeminde oluşan siyasi, sosyal ve iktisadi yenilikleri değerlendiren, çizgisiyle ve yoluyla okuyucularına bir projeksiyon sunan Çerçeve, 103’üncü sayısıyla beraber bir dizi değişikliği de içerisinde barındıracak.

Konuya İlişkin açıklama:

"Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) bünyesinde yayın hayatını sürdüren Çerçeve Dergisi, dünyanın değişimi ve çağın gerektirdikleriyle de yeniliği yakalamak ve okuyucularına güncel bilgiler edindirme hedefi taşımaktadır.

MÜSİAD’ın 2021 yılının Aralık ayında düzenlediği Vizyoner’21 programı da bu projeksiyon ve vizyonu ortaya koyan bir etkinlik kimliği taşımakta. Dijitali ve dönüşümü “Fark Et!” diyerek, bir farkındalık oluşturmaya çalışan MÜSİAD bu yönde çalışmalar yapmaya da devam ediyor. Dünya’nın dijitalleşme yolunda attığı adımlar, iletişim stratejilerini ve kullanım alışkanlıklarımızı da değiştirdi. Yanı sıra, dünya yeni bir iklim çeşitliliği; hatta iklim kaybının içerisinde. Değişen iklimler ve dönüşen mevsimler, bizleri iklim dengesini korumaya yönelik adımlar atmaya sevk etmekte. MÜSİAD, “Yaratılmış her canlının kaliteli ve adil yaşam hakkı olduğuna, dünya iklimi geleceğinin birkaç ülkenin menfaatinden daha önemli olduğuna inanır” diyerek İklim Manifestosu’nu açıklamış; bu yönde yeşil dönüşüme ve iklim farkındalığına öncü olacağını beyan etmişti. Bizler de Çerçeve Dergisi olarak, dijitalleşme yolunda QR kod, videolu yayın ve podcast uygulamalara geçiş yapıyor; matbu formatımızda geri dönüştürülebilir kâğıt kullanarak hem israfı hem de kâğıt kullanımını minimuma indiriyoruz. Baskı sayımızda da yüzde 75’lik bir azalmaya gittiğimizi ilan ederek, dijitalleşmeye ve iklim dengesini koruma yolunda adım attığımızı beyan ediyoruz.

Çerçeve Dergisi bundan sonraki yayın hayatında da uluslararası arenada ve Türkiye’de siyasi, sosyal ve iktisadi gelişmeleri en güncel hâliyle ve yorumlarıyla okuyucularıyla buluşturmaya; düşünce iklimimizi besleyerek yeni ufuklar aşılamaya devam edecek.

Çerçeve Dergisi artık bir kod uzağınızda."


ÇERÇEVE DERGİSİ'NİN 103. SAYISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

PODCASTER APP ÜZERİNDEN DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SPOTİFY ÜZERİNDEN DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

APPLE PODCAST ÜZERİNDEN DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

GOOGLE PODCAST ÜZERİNDEN DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

FİZY ÜZERİNDEN DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.