'Çetelerle uğraşma, götürürler' dediler

'Çetelerle uğraşma, götürürler' dediler

AK Parti'nin 2010 yılı ajandasında, sıcak gündeme ilişkin mesajlarda yer aldı. Ajandada Erdoğan’ın, “Bana, ‘çetelerle, hukuk dışı örgütlerle, mafyayla uğraşma, götürürler’ dediler” sözü dikkat çekti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çeşitli tarihlerde yaptığı konuşmaların da yer aldığı AKP’nin 2010 yılı ajandası, sıcak gündeme ilişkin mesajlarla dikkat çekti.

Ajandada Erdoğan’ın, “Bana, ‘çetelerle, hukuk dışı örgütlerle, mafyayla uğraşma, götürürler’ dediler” sözüne de yer verildi. AKP teşkilatlarına gönderilen ajandada, iç ve dış politikadan ekonomiye kadar Başbakan Erdoğan’ın birçok konudaki görüşleri bir kez daha partililere aktarıldı. 
İşte AKP ajandasına konulan Erdoğan’ın mesajlarından bazıları:

‘UĞRAŞMA, GÖTÜRÜRLER’ DEDİLER: Yedi yıl boyunca Türkiye’nin hangi meselesine elimizi uzattıysak bir dirençle karşılaştık. Engeller, engeller, engeller. Alıştıkları durum bu. ‘Avrupa Birliği’ dedik, ‘yaklaşma’ dediler. ‘Çetelerle, mafyayla, hukuk dışı örgütlenmelerle mücadele edeceğiz’ dedik, ‘sakın ha, yanaşma, götürürler’ dediler.

YALÇINKAYA’YA GÖNDERME: Yedi yıl boyunca türlü badirelerle karşılaştık. Milletimizin bize teslim ettiği emaneti, milletimizin tercihlerini yok sayarak bizden koparıp almak isteyenler oldu. Zaman geldi hukuk zorlandı. Zaman geldi kirli senaryolar uygulandı. Tüm bu girişimler karşısında soğukkanlılığımızı, sabrımızı yitirmedik.

BATI’YA MAHKUM DEĞİLİZ: Yönümüzün Batı’ya dönük olması, AB üyeliği için samimi gayret gösteriyor olmamız, Doğu’ya, Güney’e, Kuzey’e sırt çevirmemiz anlamına gelmez. Türkiye’yi Batı’ya mahkum gibi göstermek isteyenler aslında Türkiye’yi içine kapatmak isteyenlerden başkaları da değildir.

KARŞINIZDA AK PARTİ’Yİ BULURSUNUZ: AK Parti var olduğu sürece hiçbir hukuk dışı güç, milletin yetkisine, milletin emanetine el uzatamaz. Uzattığı anda karşısında hukuku bulur, milleti bulur, AK Parti’yi bulur.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :